Eerste Mega-Big Run in Splatoon 3 vanaf 8 juni [nu live]

  • Nieuws

  • 8 jun 24 om 01:58

  • Rik

  • 0

Splatoon 3 zal in het weekend van 8 tot 10 juni het eerste Mega-Big Run event houden. Dit is een uitgebreide versie van de reguliere Big Run-events.

Een normale Big Run is op zijn beurt weer een uitgebreide variant van de Salmon Run-modus uit Splatoon 3. Normaal gesproken moeten spelers in Salmon Run golven aan Salmonieten verslaan in speciale Salmon Run-levels. Tijdens geselecteerde weekends plannen de Salmonieten echter een invasie van de normale Splatoon 3-levels in. Hierbij worden zij aangevoerd door een Salmonster, een enorme eindbaas-versie van de Salmonieten. Tijdens de Mega-Big Run vindt de Salmonieten-invasie op meerdere levels plaats én leiden er maar liefst drie Salmonsters tegelijk de aanval.

Het ’trio reusachtige engerds’ tijdens de Mega-Big Run

In de nieuwsbrief-mailing van Nintendo laat het Splatoon 3-personage Ted B. van zich horen over de aanstaande Mega-Big Run:

Opgelet, medewerkers!
Mij is verteld dat ik aardig moet zijn in dit bericht, omdat een hoop luitjes het zullen lezen. Alsof ik dat niet altijd al ben!
Ik heb slecht nieuws voor Splatsville: er komt een Big Run aan op een ongeëvenaarde schaal.
Maar er is ook goed nieuws: jullie kunnen helpen! Meld je aan om zoveel mogelijk klussen te doen en help ons de Mega-Big Run te doorstaan.
Hoe IK daarvan kan profiteren?
Maak jezelf daar nou maar geen zorgen over. Maak je vooral zorgen over dat trio reusachtige engerds dat gesignaleerd is.
Splatsville rekent op jullie.
-Ted B.

Het Mega-Big Run-event loopt van zaterdag 8 juni 2024 (2:00 uur) tot en met maandag 10 juni 2024 (2:00 uur). Wie succesvol deelneemt aan de Mega-Big Run ontvangt in-game beloningen. De Mega-Big Runs werden voor het eerst aangekondigd bij de onthulling van het Hitteseizoen 2024 voor Splatoon 3, een gratis content-update voor de game.

Ga jij de strijd aan met drie Salmonsters tijdens de Mega-Big Run? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Nintendo

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Metroid Dread-director: “Essentieel dat Samus haar vaardigheden verliest”

0

Nieuws Metroid Dread-director: "Essentieel dat Samus haar vaardigheden verliest"

17-06-2024

1

Coen

Wat speel je dit weekend? [8 juni] 

1

Special Wat speel je dit weekend? [8 juni] 

08-06-2024

3

Erik

Gigantisch prijskaartje om trailer te tonen tijdens Summer Game Fest

0

Nieuws Gigantisch prijskaartje om trailer te tonen tijdens Summer Game Fest

08-06-2024

1

Rik

Reageer als eerste!