Splatoon 3 kondigt Hitteseizoen 2024 aan

  • Nieuws

  • 16 mei 24 om 17:01

  • Rik

  • 0

Nintendo heeft een nieuw Hitteseizoen (Sizzle Season) aangekondigd voor Splatoon 3. Het gaat om een reeks gratis toevoegingen aan de game, waaronder wapens, outfits, levels en meer. Het Hitteseizoen 2024 gaat vanaf 1 juni van start.

De trailer voor het Hitteseizoen begint met beelden van Lemurië Centraal (Lemuria Hub), een nieuw level met een treinstation-thema. Ook worden twee nieuwe hoofdwapens geïntroduceerd: de Pentapomper (Wellstring V) en de Schobbehak PM (Mint Decavitator).

Ook de Salmon Run-modus krijgt nieuwe content: de Hitteseizoen-trailer toont de eerste beelden van de Mega-Big Run (BIG Big Run). Tijdens de Mega-Big Run valt er niet één Salmonster aan, maar valt het Monstertrio (Triumvirate) met drie tegelijk Splatsville binnen. Naast de grote toevoegingen zullen er ook weer een hoop nieuwe outfits en muziek toegevoegd worden aan Splatoon 3 ter gelegenheid van het Hitteseizoen 2024.

De nieuwe content van het Hitteseizoen is onderdeel van de originele aankoopprijs van Splatoon 3 en dus gratis te verkrijgen voor alle spelers na een update. Net zoals de vorige twee delen blijft Nintendo Splatoon 3 (twee jaar lang) gratis updaten met nieuwe content. Dit is het zevende seizoen met nieuwe content en de tweede keer dat er een Hitteseizoen gehouden wordt in Splatoon 3. Naast de gratis toevoegingen is er ook een betaalde Singleplayer-uitbreiding beschikbaar.

Splatoon 3 is verkrijgbaar sinds 9 september 2022 voor de Nintendo Switch. Het Hitteseizoen gaat van start vanaf 1 juni 2024.

Wat vind jij de tofste toevoeging uit het Hitteseizoen? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes krijgt opties om graphics aan te passen

1

Nieuws Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes krijgt opties om graphics aan te passen

30-05-2024

1

Erik

Little Kitty, Big City – Een avontuur van pluizig tot fier

0

Review Little Kitty, Big City - Een avontuur van pluizig tot fier

16-05-2024

4

Karina

Splatfest_Einde van de wereld_ artwork

0

Nieuws Nintendo deelt art voor Einde van de Wereld-splatfest in Splatoon 3

16-05-2024

0

Evelyne

Reageer als eerste!