Wat speel je dit weekend? [8 juni] 

  • Special

  • 8 jun 24 om 10:00

  • Erik

  • 1

Tijd voor het weekend! Net als afgelopen week, zijn wij weer heel benieuwd naar wat je dit weekend allemaal speelt!

Maar eerst:

Dit gebeurde er afgelopen week

Het is niet-E3-week! Ja, uit nostalgische overwegingen noem ik ‘m nog steeds zo – maar stiekem kun je het ook al Summer Game Fest noemen. Deze week staat dus bomvol van het gamenieuws, zo vol – dat ik verwacht dat dit stukje alweer outdated is op het moment dat ‘ie online komt.

Deze week zag in ieder geval al een nieuwe spelmodus in Octopath Traveler II, een zomerse update van Hogwarts Legacy en een dubbeldikke trailer van Luigi’s Mansion 2 HD. Oh, en er komt een belachelijk grote Mega-Big Run naar Splatoon 3 dit weekend. Dubbel oh: Yooka-Laylee krijgt een remaster (maar we moeten nog wel wachten op de Switch-aankondiging).

Houd de komende dagen lekker de homepage van N1-UP in de gaten voor alles omtrent de Nintendo Switch. Geniet van alle presentaties.

Fijn weekend!

Opvallende releases:

De Game Boy Mega Man-spellen zijn nu ook te spelen via NSO!

Wat speel je dit weekend?

Dan is het nu tijd voor jullie speelplannen! Met welke games houd jij je dit weekend bezig? De N1-UP-redactie trapt af!

Erik

Dit weekend ben ik op Ameland (sorry allemaal, had het niet beter kunnen plannen dan tijdens de niet-E3-periode), dus of ik écht veel ga gamen – geen idee. Maar mocht de Nintendo Switch aan gaan, dan is Paper Mario: The Thousand-Year Door zeker van de partij. Oh, en gezellig met mijn vriendin Luigi’s Mansion 3 spelen, zie ik ook wel zitten.

Mitch

Dit weekend ben ik op Rock am Ring aan het headbangen. Tussendoor speel ik Paper Mario: The Origami King. Jazeker, ondergetekende wilde wel weer eens een moderne Paper Mario proberen. Ik ben nu nu een uurtje of drie onderweg en tot nu toe…vermaak ik me stiekem best goed. De gevechten ontwijkt mijn Mario zoveel mogelijk, dat dan weer wel.

Dreon

Ook dit weekend ga ik weer verder met Paper Mario: The Thousand-Year Door. Ik ben inmiddels bezig met de derde chapter en kan de humor van het spel erg waarderen. Laten we nu maar hopen dat er binnenkort weer een volgend deel in de franchise aangekondigd wordt.

Ah, de redactie is weer volop aan het genieten van… Wacht even, wat is dit voor game?

Martijn

Het schiet helemaal niet op met de games die ik speel. Dit weekend ga ik dus weer een beetje verder met Paper Mario: The Thousand-Year Door. Intussen ben ik, vreemd genoeg, ook weer doorgegaan met Pokémon Violet. Mogelijk ga ik daar ook nog even mee door, nu ik er weer een beetje in zit. Ik heb zoals velen misschien wat minder positief erover gepraat en dat blijft ook staan, maar er zit nog steeds een best aardige game in.

Maar Pokémon Violet is leuk, Martijn! Probeer zeker tot Area Zero te komen – dat is het beste aan de hele game.

En nu ben jij aan de beurt. Kom maar op met die weekendplannen!

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Nieuwe trailer voor Mina the Hollower

0

Nieuws Nieuwe trailer voor Mina the Hollower

15-06-2024

1

Rik

SONIC X SHADOW GENERATIONS krijgt nieuwe trailer

0

Media SONIC X SHADOW GENERATIONS krijgt nieuwe trailer

08-06-2024

1

Robin

Eerste Mega-Big Run in Splatoon 3 vanaf 8 juni [nu live]

0

Nieuws Eerste Mega-Big Run in Splatoon 3 vanaf 8 juni [nu live]

08-06-2024

2

Rik

Discussieer met ons mee! 1

Selan

8 jun 24 om 11:11

#13720‍

2781 XP | 509 comments

Chapter 6 van Paper Mario: TTYD hier. Ik denk dat ik dit weekend heel misschien de credits haal. Hoe dan ook, het blijft een hele leuke game!