Bravely Default teaset aankondiging voor 'later dit jaar'

  • Nieuws

  • 28 feb 24 om 15:25

  • Rik

  • 0

Ter gelegenheid van de derde verjaardag van Bravely Default II, liet de producent achter de serie weten dat fans ‘later dit jaar’ nieuws kunnen verwachten over de toekomst van de serie.

Bravely Default debuteerde in 2013 op de Nintendo 3DS en staat onder de leiding van producent Tomoya Asano (ook bekend van de HD-2D games). De serie is de spirituele opvolger van de oudere Final Fantasy-games en wordt gekenmerkt door het Brave/Default-systeem: hiermee kunnen beurten worden opgespaard in de turn based gevechten. Het meest recente deel was Bravely Default II.

Bravely Default II kwam uit op 26 februari 2021 en vierde recent dus zijn derde verjaardag. Het officiële Bravely Default-account op X deelde daarom een post met een nieuwe illustratie van serie-designer Yoshiura en een boodschap van producent Asano:

Dit jaar kunnen we jullie vertellen over enkele ontwikkelingen in de Bravely-serie, dus houd je ogen open!
Asano P.
– vertaald

In 2021 liet Asano al weten dat de Bravely-serie waarschijnlijk een nieuw deel zou krijgen. Toen waarschuwde hij dat het zo’n drie tot vier jaar zou duren voordat we de nieuwe game zouden zien. De teaser die nu geplaatst werd op het officiële X-account komt overeen met die tijdlijn. Het is niet zeker dat de volgende game een nieuwe titel betreft: in 2022 hintte Asano naar een remake van het originele Bravely Default.

Als er meer bekend wordt over de nieuwe game uit de Bravely Default-serie lees je dat natuurlijk terug op N1-UP!

Kijk jij uit naar een nieuw deel in de Bravely Default-serie? En wat was jouw favoriete Bravely-game tot nu toe? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Waarom Nintendo de console wars heeft gewonnen

0

Column Waarom Nintendo de console wars heeft gewonnen

08-09-2024

1

Robin

Regisseur Final Fantasy VII Remake wist niets van Sephiroth in Smash Bros.

3

Nieuws Regisseur Final Fantasy VII Remake wist niets van Sephiroth in Smash Bros.

28-02-2024

3

Jeroen

Falinks en Ceruledge komen naar Pokémon Unite

0

Nieuws Falinks en Ceruledge komen naar Pokémon Unite

28-02-2024

0

Karlijn

Reageer als eerste!