Regisseur Final Fantasy VII Remake wist niets van Sephiroth in Smash Bros.

  • Nieuws

  • 28 feb 24 om 16:38

  • Jeroen

  • 3

Fans van de game keken naar elke aankondiging van nieuwe vechters uit, maar het blijkt nu dat ook ontwikkelaars zelf soms zo het nieuws vernemen!

In een gesprek met Kinda Funny Games liet de regisseur van Final Fantasy VII Rebirth, Naoki Hamaguchi, namelijk het volgende weten: “Het nieuws dat Sephiroth in Super Smash Bros. Ultimate zou komen was een flink geheim. Niemand van het team wist het, ik wist het ook niet. Dus, min of meer, toen de aankondiging er was wisten wij het tegelijk met de hele wereld”.

Sephiroth kwam uiteindelijk in december 2020 naar de game, en in oktober van 2021 werd de laatste DLC-vechter aangekondigd. Van hem, Sora uit Kingdom Hearts, verscheen onlangs een amiibo. Hiermee is de hele serie compleet, mocht je daar nog meer over willen lezen is deze grote special van onze Martijn wellicht interessant.

Welke personages zou je zelf nog graag in een eventuele aankomende Super Smash Bros-spel willen zien? Laat het weten in een reactie!

Like dit bericht:

Over Jeroen

Jeroen speelde op zijn eerste spelcomputer in 1988, en schrijft sinds 1999 over videogames. Trots bezitter van te veel videogames, speelt praktisch alles en is altijd wakker te maken voor een rondje Mario Kart.

Lees meer over Jeroen

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Nintendo-president noemt Switch 2 een

0

Nieuws Nintendo-president noemt Switch 2 een opvolger en geen nieuw concept

08-05-2024

3

Erik

Cavern of Dreams – Grijpt terug naar nostalgie

2

Review Cavern of Dreams - Grijpt terug naar nostalgie

28-02-2024

5

Jeroen

Bravely Default teaset aankondiging voor ‘later dit jaar’

0

Nieuws Bravely Default teaset aankondiging voor 'later dit jaar'

28-02-2024

5

Rik

Discussieer met ons mee! 3

Yosher

29 feb 24 om 17:44

#13202‍

5915 XP | 1095 comments

Wel beter dat ze het zo geheim hielden. Hoe meer mensen het weten, hoe groter de kans dat het uitlekt en het weer eens flink wordt gespoiled. Blijft ook wel echt een vette trailer die hij heeft gekregen!

Apenknul

29 feb 24 om 20:41

#13206‍

3802 XP | 715 comments

Ik kan me dit moment nog zo goed herinneren, he. Ik werd om 5 uur in de ochtend wakker, om me klaar te maken voor werk, en ik opende youtube op mijn Switch om te kijken of er iets Nintendo gerelateerd was, en daar was een nieuwe video van Super Smash Bros. Ultimate. Ik keek naar de subtitel ''One-Winged Angel'' en dacht bij mezelf: Holy Smokes, ze hebben hem er ingelaten.

Erg vette trailer, mooie callbacks naar de Advent Children film. Ook het moment waar op je voor 1 seconde dacht dat Mario er geweest was, was een super vette scene. Ik denk dat ze qua villains hier mee wel op de top zijn, Sephiroth is wel een van de bekendste en bruutste villains in videogame geschiedenis.

Qua newcomers voor de volgende Smash, ben ik altijd benieuwd naar de trailers. Der zijn nog zat video games waar je characters uit kan halen. Ik las Martijn in de review van Tomb Raider iets over Lara Croft in Smash, en ben het daar wel over eens. Zij is samen met Chun-li een van de bekendste vrouwelijke videogame personages. Ik heb een hele waslijst met characters die ik graag zie, van klein tot groot. Ik wil Smash aankondigingen wel altijd een verrassing laten, totdat ik de trailer zie, maar speculeer graag over nieuwe characters.

N2up

29 feb 24 om 23:39

#13209‍

1439 XP | 281 comments

Ik kan me t ook nog goed herinneren. Werd wakker, zag t begin van de trailer en was vergeten dat er een SSB event was. Dus ik dacht dat t fanmade was. Pauzzeerde het en omdat ik vond dat het er wel ERRUG goed uitzag, dan toch maar ff de nieuwssites gecheckt en zag toen dat Sephi echt naar SSB kwam! :O

Toen om hem direct de battle pass gehaald