Beyond Good & Evil-trophies suggereren release in nabije toekomst

Komt Beyond Good & Evil 20th Anniversary Edition binnenkort dan toch uit?

Ubisoft heeft een nogal twijfelachtige houding ten opzichte van Beyond Good & Evil. Ze zeggen er volledig achter te staan, maar geven er liefst niet al teveel aandacht aan. Dat is altijd zo geweest, sinds het spel oorspronkelijk verscheen in 2003. Hoewel anders verwacht, kwam Beyond Good & Evil 20th Anniversary Edition niet voorbij tijdens de Ubisoft Forward-presentatie van 10 juni 2024.

Toch is het aannemelijk dat deze remaster binnenkort verschijnt. Exophase houdt op verschillende platformen de prestaties (achievements) in games bij. In totaal zijn er 35 van deze winbare trophies gevonden, inclusief een platinum trophy. Deze komen overeen met de prestaties van toen het spel in november 2023 een valse start maakte op de Xbox Store. Nu ook Playstation-trophies zijn opgedoken lijkt een release wederom nabij, al werd dat eerder gedacht. Je kunt de verschillende beschikbare trophies bekijken via deze post op X/Twitter.

De ontwikkelingen rondom Beyond Good & Evil zijn wederom nogal vreemd. Deze remaster dook eerst op bij een ESRB-leeftijdsclassificatie voor de Nintendo Switch, in augustus 2023. Vervolgens werd het hele spel in november 2023 foutief op de Xbox Store geplaatst, om daar meteen weer verwijderd te worden. Dit betrof waarschijnlijk een vroege onvoltooide versie. Vervolgens kon Ubisoft niet anders dan het spel alsnog bevestigen en aankondigen voor begin 2024. Sindsdien is het echter weer volledig stil rondom deze titel en het twintigste jubileumjaar is al voorbij.

Rondom het vervolg, Beyond Good & Evil 2, heersen ook al jaren vreemde ontwikkelingen en een volledige stilte. Erg bemoedigend is dat niet, al wordt gespeculeerd dat Beyond Good & Evil 20th Anniversary Edition misschien tijdens de Nintendo Direct opduikt, later in juni. Uiteindelijk is het vooralsnog afwachten wanneer Ubisoft weer meer erover wil delen.

Kijk jij uit naar Beyond Good & Evil 20th Anniversary Edition, verwacht jij deze binnenkort of ben je de rare sprongen van Ubisoft bij deze serie intussen wel beu? Vertel ons jouw verwachtingen in een reactie!

Bron: Exophase

Like dit bericht:

Over Martijn

Martijn is verslingerd aan Nintendo-games sinds de NES. Al zijn systemen staan nog steeds aangesloten, om nog met regelmaat op te spelen. Zijn favoriete games hebben meestal een enigszins retro of nostalgische achtergrond en bevatten vaak sporen van eerdere klassiekers. Soms gaan ze als serie helemaal terug tot de jaren ’80 en ’90. Binnen genres ligt zijn voorkeur vooral bij 2D- en 3D-platformers, adventures en soms een RPG. Daarnaast tekent hij graag, zowel als hobby als professioneel.

Lees meer over Martijn

Recente artikelen

Capcom heeft geen plannen om te stoppen met fysieke game-releases

0

Nieuws Capcom heeft geen plannen om te stoppen met fysieke game-releases

23-07-2024

1

Rik

Nieuwe trailer voor Mina the Hollower

3

Nieuws Nieuwe trailer voor Mina the Hollower

15-06-2024

2

Rik

Wat speel je dit weekend? [15 juni] 

6

Special Wat speel je dit weekend? [15 juni] 

15-06-2024

2

Erik

Reageer als eerste!