SONIC X SHADOW GENERATIONS krijgt nieuwe trailer

  • Media

  • 5 dagen geleden

  • Robin

  • 0

SONIC X SHADOW GENERATIONS heeft tijdens Summer Game Fest een nieuwe trailer gekregen.

In de trailer zien we de de titulaire held en anti-held door verschillende levels heen racen zoals we verwachten van een Sonic-avontuur. In SONIC X SHADOW GENERATIONS heb je twee avonturen. In Shadow’s avontuur ga je achter Black Doom, Shadow’s aartsrivaal. Shadow confronteert zijn verleden en herinneringen om zo uiteindelijk de wereld te redden. Shadow wordt steeds sterker dankzij de Doom Powers die hij kan vrijspelen.

In Sonic’s avontuur ga je terug in de tijd om de Dr. Eggman’s te verslaan. Samen met je klassieke zelf ga je de strijd aan in een remastered avontuur. Daarnaast kan je weer verschillende dingen vrijspelen en is er bonus content in de games te vinden. SONIC X SHADOW GENERATIONS komt 25 oktober 2024 uit op de Nintendo Switch.

Wat vind jij van deze trailer? Waar hoop jij verder op? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Robin

Sinds de NES is Robin actief in het gamen. Zijn eerste console was dan een SNES die hij van Sinterklaas kreeg en waar hij erg druk was met Lufia II: Rise of the Sinistrals. Nu kan je hem blij maken met o.a Monster Hunter, Fire Emblem en Xenoblade. Ook hoopt hij elke dag stilletjes dat Golden Sun terug komt.

Lees meer over Robin

Recente artikelen

Limited Run Games houdt op 20 juni ‘LRG3 2024’

0

Nieuws Limited Run Games houdt op 20 juni 'LRG3 2024'

12-06-2024

1

Rik

Balatro krijgt fysieke release

0

Nieuws Balatro krijgt fysieke release

08-06-2024

1

Rik

Wat speel je dit weekend? [8 juni] 

1

Special Wat speel je dit weekend? [8 juni] 

08-06-2024

2

Erik

Reageer als eerste!