Video Hogwarts Legacy toont de nieuwe zomerupdate

  • Nieuws

  • 7 dagen geleden

  • Kitty

  • 1

Er is een video verschenen op X, waarin meer wordt getoond van de aankomende update voor Hogwarts Legacy. 

De belangrijkste toevoeging is een uitgebreide fotomodus. Je kunt flink wat schuiven aan de instellingen van je camera, waardoor je de foto’s helemaal maakt zoals jij dat wil. Ook wordt het mogelijk om je talent points te resetten en opnieuw in te delen (dit kost wel 200 gold per talent point). Content die eerst exclusief was voor de PlayStation-versie, komt nu ook naar de Switch. Als laatste zijn er een paar bug fixes.

De zomerupdate verschijnt morgen (6 juni) op alle platformen. De game verscheen oorspronkelijk op de Switch op 14 november 2023, als laatste van de consoles. Dit openwereld-avontuur speelt zich af in de wereld van de Harry Potter-boeken. Je komt in een van de vier afdelingen van Zweinstein, maar doorzoekt ook een hoop omliggende locaties zoals Zweinveld en Het Verboden Bos.

Ga jij deze update spelen op de Nintendo Switch? Laat het weten in de comments!

Bron: VGC

Like dit bericht:

Over Kitty

Kitty houdt van helemaal opgaan in andere werelden. Of het nou een door verhaal gedreven avontuur is als advocaat, een open wereld waar een prinses gered moet worden, of een wereld die nog helemaal gebouwd moet worden. Verder checkt ze als eindredacteur alle teksten op N1-UP, om de wereld voor verdere taalfouten te behoeden.

Lees meer over Kitty

Recente artikelen

Limited Run Games houdt op 20 juni ‘LRG3 2024’

0

Nieuws Limited Run Games houdt op 20 juni 'LRG3 2024'

12-06-2024

1

Rik

Hoofdafbeelding bij Ontdek Luigi's Mansion 2 HD in nieuwe overzichtstrailer

2

Media Ontdek Luigi's Mansion 2 HD in nieuwe overzichtstrailer

06-06-2024

1

Erik

Top 15 meest gedownloade Nintendo eShop-games in Europa [Mei 2024]

0

Nieuws Top 15 meest gedownloade Nintendo eShop-games in Europa [Mei 2024]

05-06-2024

1

Thijmen

Discussieer met ons mee! 1

Rogeroz

7 dagen geleden

#13708‍

486 XP | 96 comments

Dit soort Third Party games kocht ik vaak voor de Switch (indien mogelijk) vanwege de mogelijkheid tot handheld gaming. Echter nu ik een PlayStation Portal heb voor mijn PS5 koop ik deze games niet meer voor de Switch, enkel nog de first party. Op de PS5 draaien deze games echt veel mooier en soepeler... En dus ook met Remote Play.