Wat speel je dit weekend? [24 februari] 

  • Special

  • 24 feb 24 om 10:55

  • Erik

  • 4

Tijd voor het weekend! Net als afgelopen week, zijn wij weer heel benieuwd wat je dit weekend allemaal speelt!

Maar eerst:

Dit gebeurde er afgelopen week

Deze week was er eindelijk weer een nieuwe Direct… in de vorm van de Partner Showcase. Dit mocht echter de pret niet helemaal drukken, want er waren best wat toffe aankondigingen. De Showcase verbaasde vriend en vijand met een vervolg op Endless Ocean (wie had dat verwacht?) en Epic Mickey wordt in een compleet nieuwe lik verf gestoken. Daarnaast werd bekend dat twee Xbox-titels de overstap maakten, en zijn er vanaf nu vijf klassieke Rare-games verkrijgbaar. Nintendo vatte alles samen in een handige infographic.

De presentatiepret is nog niet over, want The Pokémon Company maakte bekend dat er komende dinsdag een nieuwe Pokémon Presents aankomt. Houd zoals altijd N1-UP in de gaten voor al het nieuws dat eruit voortvloeit.

See you next week!

Opvallende releases:

Het originele Monster Hunter Stories maakt ook de overstap naar de Switch!

Wat speel je dit weekend?

Dan is het nu tijd voor jullie speelplannen! Met welke games houd jij je dit weekend bezig? De N1-UP-redactie trapt af!

Erik

Stiekem was ik vorig weekend druk in de weer met Mario vs. Donkey Kong. En dat is stiekem best een vermakelijk spelletje geworden. Dit weekend ga ik aan de slag met de Splatoon 3-uitbreiding. Hier kijk ik stiekem al best lang naar uit – dus ik ben heel benieuwd. Jullie hebben wel allemaal onze preview gecheckt, toch?

Dreon

Ik ga weer verder met mijn avontuur in originele Final Fantasy VII. Ik ben inmiddels al een eindje op weg en ik moet toegeven dat het echt een epische game is. Ondanks dat het spel natuurlijk mega verouderd is, snap ik heel goed waarom iedereen zo dol was op dit spel. We gaan dus nog even lekker door!

Update: Erik is gestrand bij de allerlaatste eindbaas (op level 30). De volgende run gaat het echt lukken!

Martijn

Door al het schrijven over amiibo ben ik deze week weer eens verder gegaan met Super Smash Bros. Ultimate. Verder ben ik van plan om nog wat meer Splatoon 3 te spelen en met Super Mario Bros. Wonder wil ik ook nog verder. Daarnaast nog met vele spellen bezig, maar zo lang is het weekend nu ook weer niet.

Dennis

Ik ga dit weekend mijn 3DS weer eens uit de kast halen. Ik heb van elke Pokémon-generatie een game gespeeld, behalve van Generatie VII. Pokémon Ultra Moon staat hier nagenoeg ongespeeld in de kast, dus de tijd is aangebroken om dat gat te dichten. Ik sta vlak voor de tweede trial, dus ik heb nog een hele weg te gaan. Op naar Alola!

Jullie hebben wel allemaal Martijn’s epische amiibo-special gelezen, toch?

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Moonglow Bay Nintendo Switch screenshot baai start

0

Review Moonglow Bay - Een rustig visavontuur

13-04-2024

2

Kitty

Soundtrack Sunday: 25 jaar Super Smash Bros. – Poké-muziek

1

Special Soundtrack Sunday: 25 jaar Super Smash Bros. - Poké-muziek

25-02-2024

3

Robin

Hoofdafbeelding bij Alle Partner Direct-games op een rij in infographic van Nintendo

1

Nieuws Alle Partner Direct-games op een rij in infographic van Nintendo

24-02-2024

3

Erik

Discussieer met ons mee! 4

oldman86

24 feb 24 om 15:39

#13134‍

1156 XP | 216 comments

Net terug van een retro beurs in Zwolle vele ps3 loot en psvita loot gekocht daar dus kan weer vooruit met trophy jagen en een week vakantie dus de trophies en platina moeten om mijn oren vliegen zo kwam ik op de beurs iemand tegen met 210 platina dus ik vet jaloers wand ik heb er nog maar 51 dus nu ff door gaan met Lego Harry Potter jaar 1-4 op de ps4 bijna platina en dan ook level 360 op naar level 400 moet lukken dit jaar nou allemaal fijn weekend 

rob1N

25 feb 24 om 12:06

#13137‍

5383 XP | 1037 comments

Interpunctie kopen?

Selan

24 feb 24 om 16:33

#13135‍

2627 XP | 480 comments

Splatoon 3 DLc, DBZ Kakarot DLC, Unicorn Overlord Demo, Crosscode, Hades….meer dan genoeg te doen dit weekend!

rob1N

26 feb 24 om 12:58

#13141‍

5383 XP | 1037 comments

Ik speel momenteel "Contact Niantic", heel uitdagend spel waarbij je contact probeert te leggen met Ninatic om je Pokemon Go accounts weer te kunnen gebruiken nadat je niet meer kan inloggen.