Soundtrack Sunday: 25 jaar Super Smash Bros. - Poké-muziek

  • Special

  • 25 feb 24 om 12:11

  • Robin

  • 1

Welkom bij ‘Soundtrack Sunday’ waar de N1-UP-redactie een nummer of nummers van een game-soundtrack in de spotlight zet. We proberen het zo spoilervrij te houden: mochten er toch spoilers in voorkomen, laten we dat natuurlijk netjes weten in het begin van de tekst.

We gaan weer door met toffe remixes van de Super Smash Bros.-franchises. Met Pokémon Day in aantocht, vond ik het wel toepasselijk om enkele Smash Bros.-remixes van de Pokémon-franchise te delen. Hoewel Pokémon-spellen soms nog steeds kunnen teleurstellen, doet de muziek dat niet!

Poké-muziek

Natuurlijk is geen Pokémon-muzieklijst compleet zonder Cynthia’s Battle Theme! We blijven nog even hangen in Sinnoh want ook de Spear Pillar-remix is fantastisch!

Vanaf 1:50 begint het echt vet te worden, waar de remix opbouwt naar mijn favoriete moment in het nummer dat start vanaf 2:17. Een ander zeer sterk nummer is Lorekeeper Zinnia’s Battle Theme, die in deze remix nog sterker uit de speakers komt.

Er zijn nog meer nummers die ik graag zou willen delen, maar dat is voor een andere maand. Ik ben benieuwd wat je van deze nummers vond. Heb je andere favorieten? Laat het weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Robin

Sinds de NES is Robin actief in het gamen. Zijn eerste console was dan een SNES die hij van Sinterklaas kreeg en waar hij erg druk was met Lufia II: Rise of the Sinistrals. Nu kan je hem blij maken met o.a Monster Hunter, Fire Emblem en Xenoblade. Ook hoopt hij elke dag stilletjes dat Golden Sun terug komt.

Lees meer over Robin

Recente artikelen

Moonglow Bay Nintendo Switch screenshot baai start

0

Review Moonglow Bay - Een rustig visavontuur

13-04-2024

2

Kitty

World of Goo 2 komt in mei naar de Nintendo Switch

1

Media World of Goo 2 komt in mei naar de Nintendo Switch

25-02-2024

2

Martijn

Wat speel je dit weekend? [24 februari] 

4

Special Wat speel je dit weekend? [24 februari] 

24-02-2024

3

Erik

Discussieer met ons mee! 1

rob1N

26 feb 24 om 09:04

#13139‍

5383 XP | 1037 comments

In tijden van Smash Bros. nog in ontwikkeling en een Smash Dojo waar wekelijks updates geplaatst werden, was mijn hoop stiekem dat bepaalde muziek zijn entree zou maken in Smash. Helaas was mijn wens nooit uitgekomen. Pokemon heeft zo veel vette muziek in haar geschiedenis... te veel om natuurlijk allemaal in Smash te proppen. Pokemon Colosseum is totaal niet vertegenwoordigd in Smash helaas. We kennen allemaal wel het swingende Miror B. theme wel... maar vooral die battle tower had epische muziek zoals Semi Final Battle https://www.youtube.com/watch?v=OzaxlVjWqCw

Uiteraard hebben ze voor de veilige en meer bekende battle tunes gekozen zoals degene in dit nieuwsbericht, maar stiekem hoopte ik dat je zelf ook muziek kon toevoegen aan Smash.