Fan Friday: Super Mario RPG-figuurtjes

  • Special

  • 17 nov 23 om 00:00

  • Rik

  • 0

Het is weer vrijdag en dat betekent dat het weer tijd is voor Fan Friday! Vandaag komt de remake van Super Mario RPG uit. (Hoera!) Onze Mitch was alvast erg enthousiast over de game, dus Mario’s eerste echte RPG-avontuur verdient vandaag zeker de spotlight in onze Fan Friday-rubriek.

En het Super Mario RPG fan-project dat we vandaag met jullie willen delen, zijn deze fantastische poppetjes van de verschillende personages uit de game.Β Naast het verzamelen van Mario-merch maakt @mariosfun1 volgens zijn Twitter/X-account ook zelf Mario-items met behulp van klei en een 3D-printer. Een kijkje op zijn tijdlijn is zeer de moeite waard, maar deze serie Mario RPG-figuurtjes springen er toch wel uit! Naast Mario, Peach en Bowser, die duidelijk hun Super Mario RPG-look hebben in de werkjes, zien we ook de Mario RPG-exclusieve personages Geno en Mallow vereeuwigd in de klei/3D-print. Ook een aantal vijanden, waaronder Booster, werden vereeuwigd. Bekijk de figuurtjes ter grootte van een handpalm hieronder zelf in de tweet:

Welk personage vind jij het best geslaagd? Laat het ons weten in de comments!

Ben jij een Fan Friday-waardig project tegengekomen of heb je zelf iets moois gemaakt dat een Fan Friday-spotlight verdient? Stuur dan een mailtje of link naar rik@n1up.nl met het onderwerp Fan Friday en wie weet zie je het binnenkort op de site terug!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds PokΓ©mon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Moonglow Bay Nintendo Switch screenshot baai start

0

Review Moonglow Bay - Een rustig visavontuur

13-04-2024

3

Kitty

Trailer DRAGON QUEST MONSTERS: The Dark Prince toont monsters

0

Nieuws Trailer DRAGON QUEST MONSTERS: The Dark Prince toont monsters

17-11-2023

2

Mark

Moonstone Island voor Switch laat je een alchemist worden

2

Nieuws Moonstone Island voor Switch laat je een alchemist worden

16-11-2023

5

Karina

Reageer als eerste!