Moonstone Island voor Switch laat je een alchemist worden

  • Nieuws

  • 16 nov 23 om 17:14

  • Karina

  • 2

Moonstone Island is aangekondigd voor de Nintendo Switch. Ervaar een betoverende wereld vanaf de lente van 2024.

Tijdens de Indie World Showcase werd de game onthuld via een trailer. De video geeft een kijkje in deze schattige wereld, de gevechten en nog veel meer van dit wezenverzamelende levenssimulatiespel.

Het spel is momenteel al beschikbaar op pc via Steam.

Ben je een fan van Stardew Valley? Houd dan Moonstone Island van Studio Supersoft in de gaten. Dit is een levenssimulatiespel waarin je wezens verzamelt in een open wereld met honderd eilanden om te ontdekken. Maak vrienden, brouw drankjes, verzamel Spirits, en test je kracht in op kaartspellen gebaseerde gevechten om een echte alchemist te worden!

Verwacht het volgende in Moonstone Island:

  • Volgens de traditie van je dorp, moet je naar een eiland in de lucht verhuizen om je alchemietraining te voltooien. Gewapend met een team van natuurgeesten, magische drankjes en de steun van je nieuwe vrienden, zul je oude tempels, gevaarlijke kerkers en vijandige biomen verkennen om het duistere geheim van Moonstone Island te onthullen.
  • Je kunt vrienden worden met NPC’s, lid worden van de gemeenschap, daten en verliefd worden. Bouw een nieuw huis op een van de 100 eilanden. Verbouw gewassen en bloemen om drankjes te brouwen en geesten te temmen. Pas je huis aan en decoreer het om het uniek te maken.
  • Reis met een ballon, bezem en zweefvliegtuig door unieke biomen om de buitenste randen van de wereld te bereiken. Tem en bevriend wilde geesten om samen met jou te vechten. Ontdek en verken kerkers om upgrades te verdienen, buit te verzamelen en geheimen te onthullen.
  • Optimaliseer je personage met unieke vaardigheden en upgrades. Maak tientallen items en voertuigen om je voor te bereiden op de verraderlijke wildernis.

Wat vind je van Moonstone Island? Ben je van plan om het te spelen op de Nintendo Switch? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Karina

Dit is Karina, haar game-vrienden noemen haar Kiara. De liefde voor games begon al op haar derde, ze werd toen door haar vader geïntroduceerd aan Sonic op de Sega. Sindsdien is de passie voor games uitgegroeid tot een hechte en nostalgische vriendschap. Of het nu gaat om epische avonturen in Xenoblade Chronicles, gezellige avonden waarop ze piano speelt, of knusse game-sessies onder haar favoriete dekentje, ze is helemaal in haar element als het om gamen gaat!

Lees meer over Karina

Recente artikelen

Moonglow Bay Nintendo Switch screenshot baai start

0

Review Moonglow Bay - Een rustig visavontuur

13-04-2024

3

Kitty

Fan Friday: Super Mario RPG-figuurtjes

0

Special Fan Friday: Super Mario RPG-figuurtjes

17-11-2023

4

Rik

Splatoon 3 kondigt Bibberseizoen 2023 aan

1

Nieuws Splatoon 3 kondigt Bibberseizoen 2023 aan

16-11-2023

3

Rik

Discussieer met ons mee! 2

Erik

16 nov 23 om 17:15

#12147‍

4876 XP | 353 comments

Kiara is vandaag begonnen met haar proefperiode bij N1-UP. Wij wensen haar veel succes en minstens zoveel plezier!

Karina

16 nov 23 om 17:55

#12149‍

221 XP | 32 comments

Nogmaals bedankt, Erik! Het wordt echt spannend! Ik kijk er enorm naar uit en hoop dat de lezers net zo veel plezier hebben bij het lezen van mijn artikelen als ik heb bij het schrijven ervan!