Trailer DRAGON QUEST MONSTERS: The Dark Prince toont monsters

  • Nieuws

  • 17 nov 23 om 08:38

  • Mark

  • 0

Nintendo of America onthult nieuwe monsters in de Monster Showcase-trailer van DRAGON QUEST MONSTERS: The Dark Prince. 

Er zitten meer dan vijfhonderd monsters in het spel die je kan temmen. In de nieuwe trailer worden er een paar uitgelicht. Zo zie je onder andere een choco slime die gefuseerd is met bladerdeeg en nu op een koffiebroodje lijkt. We zien een bloemige draak, een muziek liefhebbende krokodil met een trompet als neus, een suikerdemon die er uit ziet als een patissier en meerdere variaties van de iconische slimes.

Op 1 december lanceert een nieuw spel in de Dragon Quest-serie. Dit is een spin-off waarin de monsters centraal staan. Hoofdpersonage Psaro kan door een vloek geen monsters bevechten. Nu zal hij monsters moeten temmen en trainen, zodat deze in zijn plaats kunnen vechten. Je beschikt ook over de mogelijkheid om twee monsters combineren met de synthesis-kracht. Op deze manier kun je nieuwe monsters creëren die sterker en vaak nog uitbundiger zijn dan ze al waren.

DRAGON QUEST MONSTERS: The Dark Prince komt op 1 december 2023 naar de Nintendo Switch. Er is nu al een demo beschikbaar.

Naar wat voor monstercombinaties kijken jullie uit? Laat het weten in de reacties!

Like dit bericht:

Over Mark

Sinds dat er een NES in huis werd gehaald, heeft er altijd een Nintendo console in de woonkamer gestaan. Oudere consoles krijgen een plekje in het “museum”, waar ze nog steeds met regelmaat de aandacht krijgen die ze verdienen. Mark wordt blij van een goede platformer, action/adventure of puzzle game en draagt een warm hart toe aan games als Super Mario World 2: Yoshi's Island, Banjo Kazooie en Donkey Kong Country. Zijn guilty pleasure is Pokémon Puzzle League op de N64.

Lees meer over Mark

Recente artikelen

Moonglow Bay Nintendo Switch screenshot baai start

0

Review Moonglow Bay - Een rustig visavontuur

13-04-2024

3

Kitty

Core Keeper komt naar de Nintendo Switch

0

Nieuws Core Keeper komt naar de Nintendo Switch

17-11-2023

4

Karina

Fan Friday: Super Mario RPG-figuurtjes

0

Special Fan Friday: Super Mario RPG-figuurtjes

17-11-2023

4

Rik

Reageer als eerste!