Zelda-producer na vraag over Ocarina of Time-remake: "geen commentaar"

  • Nieuws

  • 14 dec 23 om 10:24

  • Mark

  • 3

Een interviewer van Game Informer vroeg Zelda-producer Eiji Aonuma over de remake van Ocarina of Time. Die was duidelijk: “geen commentaar”.

Game Informer sprak met de producer over hoe Tears of the Kingdom is ontvangen na uitkomst en hoe dit deel in de tijdlijn past. Aonuma geeft interessante achtergrondinformatie over TotK en over andere delen in de reeks, maar de laatste vraag van het interview is hetgeen wat het meest opvalt.

Deze vraag gaat namelijk niet in op de inhoud van het meest recente Switch-spel, maar komt over als een wens van de interviewer. Hij probeert nog even snel te vragen of er een moderne remake komt van Ocarina of Time, ook al denkt hij het antwoord al te weten.

Aonuma moet lachen en zegt (vertaald):

Geen commentaar!

Zelda-producer Eiji Aonuma

Erik schreef erover in zijn special van 11 december en ook in het Koopa Café van 20 november is er flink over gediscussieerd. Aan welke kant van de discussie je ook staat, The Legend of Zelda: Ocarina of Time is na 25 jaar nog altijd relevant voor veel mensen.

Geheimzinnig als Nintendo altijd al is geweest, kunnen we dus alleen maar speculeren of de remake er ooit zal komen. Wellicht bij het vijftigste jubileum over 25 jaar.

Hoe lang denk jij dat Ocarina of Time nog relevant blijft? Wacht je ook met smart totdat Nintendo met een heruitgave komt? Laat het ons weten in de reacties.  

Bron: Game Informer

Like dit bericht:

Over Mark

Sinds dat er een NES in huis werd gehaald, heeft er altijd een Nintendo console in de woonkamer gestaan. Oudere consoles krijgen een plekje in het “museum”, waar ze nog steeds met regelmaat de aandacht krijgen die ze verdienen. Mark wordt blij van een goede platformer, action/adventure of puzzle game en draagt een warm hart toe aan games als Super Mario World 2: Yoshi's Island, Banjo Kazooie en Donkey Kong Country. Zijn guilty pleasure is Pokémon Puzzle League op de N64.

Lees meer over Mark

Recente artikelen

Wat speel je dit weekend? [18 mei] 

1

Special Wat speel je dit weekend? [18 mei] 

18-05-2024

2

Erik

Hoofdafbeelding bij eerste reviews van Pikmin 4

3

Special De Game of the Year-nominatie van Kitty: Pikmin 4

14-12-2023

4

Kitty

Dragon Quest Monsters: The Dark Prince – Een vermakelijke mix

3

Review Dragon Quest Monsters: The Dark Prince - Een vermakelijke mix

14-12-2023

5

Kitty

Discussieer met ons mee! 3

Lucas

14 dec 23 om 13:07

#12410‍

648 XP | 125 comments

Jezus wat een rot reactie voor een Ocarina of Time fan als ik. Dit is wel best opvallend. Als dit niet iets is waar ze het over hebben, dan gaf hij echt wel een andere reactie.

Paul

14 dec 23 om 16:28

#12413‍

3804 XP | 659 comments

Ik vind het wel meevallen. De interviewer begint zijn vraag met iets dat de toon zet:

I've heard about how sometimes questions about games can inspire them to be made

Dus dat hij lacherig "geen commentaar!" zegt hoeft niet meteen heel negatief te zijn

Apenknul

14 dec 23 om 15:40

#12411‍

3812 XP | 717 comments

Het is een N64 spel, dat op de 3DS al een remake kreeg. Ik bedoel, ik snap het wel, maar ik zou niet nog een remake willen ontvangen de komende tijd. Laat lekker eerst even nieuwe games maken. (Lees: niet alleen Zelda)