Nieuwe indie showcase van The Triple-i Initiative aangekondigd

  • Media

  • 29 mrt 24 om 09:31

  • Dennis

  • 0

The Triple-i Initiative heeft haar eerste showcase aangekondigd. Op 10 april krijgen we 45 minuten aan aankondigingen, onthullingen en releases te zien!

The Triple-i Initiative is een nieuwe samenwerking van een aantal kleinere studio’s en uitgevers. Onder andere de makers van Vampire Survivors, Hyper Light Drifter, Darkest Dungeon en meer slaan de handen ineen om samen de aandacht te vestigen op indiegames.

Op 10 april om 19:00 is hun eerste showcase waarin we 45 minuten aan aankondigingen, onthullingen en drops kunnen verwachten. De naam The Triple-i Initiative is een woordspeling op triple-A , de naam die we vaak geven aan games van grote uitgevers.

Welke games we precies gaan zien is nog niet bekend, maar als we kijken naar de meewerkende studio’s dan is de kans groot dat er games getoond worden die ook op de Switch te spelen (gaan) zijn.

Wat vind jij ervan dat de indiestudio’s de handen in elkaar slaan? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Dennis

De liefde voor Nintendo begon bij Dennis met de grijze Game Boy en Kirby's Dream Land. Vooral de handhelds van Nintendo hebben een speciaal plekje. Maar ook zijn pc staat regelmatig te draaien. En als Dennis niet aan het gamen is, speelt hij basgitaar of staat hij bij een concert. Op 10 maart trekt hij altijd zijn Mario-sokken aan!

Lees meer over Dennis

Recente artikelen

Moonglow Bay Nintendo Switch screenshot baai start

0

Review Moonglow Bay - Een rustig visavontuur

13-04-2024

3

Kitty

Hoofdafbeelding bij Filmen van Sonic the Hedgehog 3 is afgerond

1

Nieuws Filmen van Sonic the Hedgehog 3 is afgerond

29-03-2024

3

Erik

Bètatest-demo beschikbaar voor Inazuma Eleven: Victory Road

0

Nieuws Bètatest-demo beschikbaar voor Inazuma Eleven: Victory Road

28-03-2024

2

Rik

Reageer als eerste!