Warner Bros. wilt delen van gamedivisie verkopen

  • Nieuws

  • 7 aug 24 om 23:40

  • Coen

  • 1

Warner Bros blijkt Poolse uitzender TVN of delen van gamedivisie te gaan verkopen om grote verliezen tegen te gaan.

Verschillende bronnen hebben Financial Times verteld dat de media-gigant kleine delen van hun portfolio willen verkopen. Volgens de bronnen is dit om de dalende aandelenprijs, die sinds de fusie met Discovery in 2022 keldert,  te verminderen.

Opmerkelijk is dat dit nieuwtje komt een maand nadat Warner Bros. Player First Games (bekend van Multiversus, de Super Smash Bros. concurrent van Warner Bros.) heeft gekocht. De gamedivisie bevat onder andere NetherRealm (bekend van Mortal Kombat), Rocksteady Studios (Bekend van de Arkham games) en TT Games (Bekend van de LEGO games).

Warner Bros. Games heeft nogal wat tumultueuze jaren achter zich. Zo hebben ze qua verkoopcijfers de hoogste hoogtes bereikt met Hogwarts Legacy en zijn ze de laagste laagtes ingedoken met Suicide Squad: Kill the Justice Leage. Wat deze zet precies voor het bedrijf gaat inhouden is tot nu toe niet duidelijk.

Speel jij veel Warner Bros. games? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Financial Times

Like dit bericht:

Over Coen

Sinds dat Coen als vijfjarig jochie een GameBoy in zijn schoot geworpen kreeg is het al foute boel. Sindsdien is hij niet meer weg te slaan bij Nintendo. Geef hem een platformer als Rayman of Donkey Kong en voor je je kunt omdraaien heeft hij hem al uit. Daarnaast heeft deze jongen ook nog creatieve kanten die zijn aangewakkerd door het spelen van games zoals Rayman en Pokémon. Een veelzijdige knul dus!

Lees meer over Coen

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Nintendo en Pokémon klagen makers van Palworld aan

3

Nieuws Nintendo en Pokémon klagen makers van Palworld aan

19-09-2024

2

Erik

Hoofdafbeelding bij Balatro krijgt een grote gratis contentupdate in 2025

1

Nieuws Balatro krijgt een grote gratis contentupdate in 2025

08-08-2024

1

Erik

Zelda: Echoes of Wisdom Main Header Nintendo Switch

0

Nieuws Japanse key art Zelda: Echoes of Wisdom toont nieuw personage

07-08-2024

1

Thijmen

Discussieer met ons mee! 1

Apenknul

8 aug 24 om 10:19

#14117‍

4091 XP | 770 comments

Hoo, dan zou ik willen dat ze TT games naar Nintendo verkopen. Dat zijn de makers van de Lego games, en met real life Nintendo Lego (Mario, Animal Crossing en Zelda), zou dat maar geen gek idee zijn, lijkt me.