LEGO Horizon Adventures krijgt een nieuwe trailer

  • Media

  • 18 jun 24 om 19:21

  • Erik

  • 2

Nintendo deelt een nieuwe trailer van LEGO Horizon Adventures, een spel dat zich afspeelt in de wereld van Horizon.

De Nintendo Direct-trailer toont een LEGO-versie van de bekende jaagster Aloy, die op een queeste gaat om de wereld van een eeuwenoud kwaad te redden. Hiervoor gaat ze diverse platformuitdagingen aan en moet ze gevaarlijke machines verslaan.

Horizon kent ook een co-op-stand: het spel is lokaal of online met twee spelers te voltooien. Daarnaast kunnen Aloy en haar collegajager diverse ludieke pakjes aandoen.

LEGO Horizon Adventures speelt zich af in de wereld van Horizon en wordt ontwikkeld door het Nederlandse Guerrilla Games. Horizon is een van de grootste franchises van concurrent Sony, en wordt dan ook uitgegeven door PlayStation Publishing LLC. De game is aangekondigd tijdens Summer Game Fest.

De game komt deze winter naar de Nintendo Switch. Guerrilla Games laat weten dat de verhaallijn ongeveer acht uur kost om te voltooien.

Kijk jij uit naar deze game? Laat het weten in de reacties!

 

 

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Nintendo lanceert nieuwe controller-sleutelhangers in Japan

0

Nieuws Nintendo lanceert nieuwe controller-sleutelhangers in Japan

24-07-2024

1

Erik

Perfect Dark, Metroid: Zero Mission en meer naar NSO+

2

Nieuws Perfect Dark, Metroid: Zero Mission en meer naar NSO+

18-06-2024

2

Dennis

MIO Memories in Orbit aangekondigd voor Switch

2

Nieuws MIO Memories in Orbit aangekondigd voor Switch

18-06-2024

3

Rik

Discussieer met ons mee! 2

Zool

19 jun 24 om 10:22

#13842‍

2134 XP | 402 comments

Playstation’s beste studio die day one haar grootste IP naar Nintendo brengt…. En een PlayStation logo in een Nintendo Direct.

En dan zeggen mensen dat MS geen toekomst meer heeft…. 

Monokuma

19 jun 24 om 16:42

#13850‍

841 XP | 143 comments

Ik snap niet wat het idee is achter dit spel. Alle andere LEGO-games tot nu toe zijn voornamelijk gebaseerd op eigendommen waar kinderen (een deel van) het doelgroep zijn (Star Wars, Harry Potter, Incredibles), dus waarom Horizon? Voor zover ik weet heeft dat spel oudere pubers als het jongste doelgroep, dus dat transformeren tot iets voor kinderen van 6-11 jaar ziet er raar uit.

Ik zeg niet dat dit spel slecht gaat worden, maar het wekt alleen net zulke gevoelens op als bij Mario + Rabbids toen dat uitlekte.