Batman: Arkham Trilogy op Switch lijkt grafisch geen hoogvlieger

  • Nieuws

  • 5 dec 23 om 16:55

  • Erik

  • 3

Uit een analyse van Digital Foundry blijkt dat Batman: Arkham Trilogy grafisch te wensen overlaat op de Nintendo Switch.

Digital Foundry heeft de collectie getest op beeldsnelheid, resolutie en grafische aspecten. Vooral Batman: Arkham Knight (het derde deel) presteert volgens hen niet volgens verwachting.

Batman: Arkham Knight probeert 30fps te halen, maar heeft regelmatige framedrops, vooral als je rijdt in de Batmobile. Ook zijn er veel concessies gedaan op diverse grafische aspecten.

Arkham Asylum en Arkham City presteren beter, vooral in handheldmodus.

Batman: Arkham Collection is sinds 1 december 2023 verkrijgbaar voor de Nintendo Switch. Het spel zou oorspronkelijk 13 oktober uitkomen, maar is anderhalve maand uitgesteld. Het bevat de Batsuit uit The Batman-film.

Heb jij Batman ook al gespeeld? Wat vind jij van de graphics op de Nintendo Switch? Laat het weten in de reacties!

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Dit is de openingsvideo van One Piece Odyssey op de Nintendo Switch

0

Media Dit is de openingsvideo van One Piece Odyssey op Nintendo Switch

17-05-2024

0

Erik

Header Super Smash Bros Ultimate

11

Special Vijf jaar Super Smash Bros. Ultimate: een terugblik op het ultieme vechtspel

06-12-2023

5

Mitch

The gAme awards logo

4

Nieuws Geoff Keighley deelt hypetrailer voor Game Awards 2023

05-12-2023

1

Evelyne

Discussieer met ons mee! 3

Martijn

5 dec 23 om 17:56

#12298‍

3604 XP | 417 comments

Echt verrassend is het niet. Toen Batman: Arkham Knight uitkwam hadden de Playstation 4 en Xbox One ook wat moeite om het soepel te laten lopen. Ergste was de PC-versie. Die kwam later én liep voor geen meter. Verziekte vrijwel iedere vorm van plezier die je met dat spel kon hebben, waardoor ik Batman: Arkham Knight nooit erg heb kunnen waarderen. Het verhaal en hoe het verder ging na Batman: Arkham City sprak me ook niet zo aan. Verder vond ik de Batmobile geen leuke toevoeging hier, terwijl het spel er maar geen genoeg van lijkt te krijgen.

Dat terwijl Batman: Arkham Asylum en Arkham City echt geweldige games waren én zijn. Overigens zijn er genoeg klachten over de remasters van die games op Playstation en Xbox, waarbij sommige effecten de plank zwaar missloegen. Eén voordeel: op de Nintendo Switch blijven de games dichtbij de originele spellen uit 2009 en 2011, met de juiste vormgeving en duisterdere kleuren.

Zool

5 dec 23 om 18:58

#12300‍

1976 XP | 371 comments

Lol, ik koop weer eens een Switchgame haha :/

Selan

5 dec 23 om 19:38

#12301‍

2695 XP | 493 comments

Oef, Arkham Knight is echt absoluut niet best. Hoop dat er nog een patch komt om wat dingen te fixen tegen de tijd dat ik Asylum en City heb uitgespeeld, maar zal wel niet…