Voorproefje van de wereldkaart in Zelda: Echoes of Wisdom

  • Nieuws

  • 10 sep 24 om 10:01

  • Erik

  • 0

Benieuwd hoe de wereldkaart van The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom eruit ziet? Via social media is een voorproefje gedeeld.

Gamejournalist Stephen Totilo toont een teaser in een filmpje. Het ziet eruit als een oude landkaart, met verschillende punten van interesse, zoals het kasteel in het midden of een oase linksonder. Als je inzoomt worden de gebieden gedetailleerder.

Ook staat jouw locatie van dat moment erop, je doel (klik erop voor een beschrijving) en kun je een ‘pin’ zetten voor bijvoorbeeld een plek om in de gaten te houden. Voor zijn speelsessie was Totilo linksonderin de kaart.

De kaart toont niet alles: zo introduceerde Nintendo recentelijk ook ‘De Verlaten Wereld‘: iedereen die daar terecht komt raakt versteend, en kan zich niet meer bewegen. Ook moeten sommige gebieden nog ingevuld worden.

The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom speelt zich af in een wereld die deels gelijkenissen kent met A Link to the Past en A Link Between Worlds. Je speelt hier echter als Zelda, die een toverstaf heeft waarmee ze van alles kan laten verschijnen.

Onlangs mochten we het spel zelf uitproberen. Onze Mitch draaide er niet om heen: “Echoes of Wisdom gaat 2D-Zelda weer op de kaart zetten”, schreef hij in onze hands-on.

The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom is vanaf 26 september beschikbaar voor de Nintendo Switch.

Wat vind jij van de kaart? Is er iets dat jouw interesse spot? Laat het weten in de reacties!

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Foto’s Nintendo Switch 2-prototype mogelijk gelekt

0

Nieuws Foto's Nintendo Switch 2-prototype mogelijk gelekt

18-09-2024

2

Robin

Yars Rising – Atarivania

1

Review Yars Rising - Atarivania

10-09-2024

1

Dennis

Gundam Breaker 4 – Slash tot je niet meer kan

0

Review Gundam Breaker 4 - Slash tot je niet meer kan

10-09-2024

2

Daan

Reageer als eerste!