Wereld Zelda: Echoes of Wisdom lijkt gebaseerd op A Link to the Past

  • Nieuws

  • 20 jun 24 om 16:01

  • Dennis

  • 1

De wereld waarin de aankomende game The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom zich afspeelt lijkt gebaseerd op het Hyrule uit A Link to the Past. Oplettende fans zien veel overeenkomsten.

In de Nintendo Direct van afgelopen dinsdag werd The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom onthuld. In deze aankomende Zelda-titel speelt de prinses zelf de hoofdrol. In de trailer zagen we ook hoe de spelwereld eruit komt te zien, en hoe deze wordt geïnfecteerd door mysterieuze rifts.

Oplettende fans zagen al snel een verband tussen de wereld van Echoes of Wisdom en de SNES-titel A Link to the Past. Zo staat Zelda in de trailer op een plateau waarin ze uitkijkt over Hyrule, en zien we dat bekende punten op dezelfde plek lijken te staan als in de SNES-game. Hyrule Castle en Lake Hylia zijn daar voorbeelden van. X-gebruiker hikaru_tsukushi laat het goed zien:

Toch lijken er ook wat verschillen te zijn. Zo staat op de plek van The Lost Woods in de trailer een vulkaan. Wat het precieze geheim is achter de wereld van Echoes of Wisdom zal nog moeten blijken.

De wereld van Echoes of Wisdom zoals te zien in de trailer

Wat denk jij, speelt Echoes of Wisdom zich af in het Hyrule uit A Link To The Past? Of zie je genoeg nieuwe dingen waardoor je denkt dat dit een andere versie van Hyrule is?

Like dit bericht:

Over Dennis

De liefde voor Nintendo begon bij Dennis met de grijze Game Boy en Kirby's Dream Land. Vooral de handhelds van Nintendo hebben een speciaal plekje. Maar ook zijn pc staat regelmatig te draaien. En als Dennis niet aan het gamen is, speelt hij basgitaar of staat hij bij een concert. Op 10 maart trekt hij altijd zijn Mario-sokken aan!

Lees meer over Dennis

Recente artikelen

Nintendo lanceert nieuwe controller-sleutelhangers in Japan

0

Nieuws Nintendo lanceert nieuwe controller-sleutelhangers in Japan

24-07-2024

1

Erik

Releasedatum Beyond Good & Evil 20th Anniversary Edition is bekend

1

Nieuws Releasedatum Beyond Good & Evil 20th Anniversary Edition is bekend

20-06-2024

3

Martijn

just dance 2025 edition nintendo switch

3

Nieuws De eerste vijf nummers van Just Dance 2025 Edition zijn bekend

19-06-2024

1

Kitty

Discussieer met ons mee! 1

N2up

20 jun 24 om 16:16

#13856‍

1624 XP | 318 comments

Ja dat viel me ook op dat t erop leek. Leuk om nog een keer terug te gaan naar die Hyrule na Link Between Worlds