Voice of Cards update voegt High Speed Mode toe

  • Nieuws

  • 22 dec 21 om 02:30

  • Rik

  • 0

Voice of Cards: The Isle Dragon Roars heeft een nieuwe update-patch gekregen. Uitgever Square Enix laat via twitter weten dat de update een nieuwe High Speed Mode toevoegt aan de game.

Door vanuit ‘Options’ de optie ‘Game settings’ te selecteren kan de snelheid worden aangepast van ‘Normal’ naar ‘High Speed’. Deze setting kan elk moment worden aangepast. In High Speed mode doet ‘de Game Master zijn best om zo snel mogelijk door de kaarten heen te gaan’. Square Enix maakt hierbij het voorbehoud dat niet alle kaarten versneld kunnen worden. Ook kan de game er ‘unstable’ van worden. Of dit slaat op het technische aspect van de game of op de balans in de gameplay maken de tweets niet duidelijk. Wel worden spelers aangeraden om de game terug te zetten naar Normal Mode als deze onstabiliteit zich voor doet. Ook als de software wordt afgesloten op de Nintendo Switch gaat de snelheid automatisch terug naar Normal Mode. De gratis demo die beschikbaar kwam bij de aankondiging van de game wordt niet geüpdatet met de High Speed Mode.

Voice of Cards: The Isle Dragon Roars kwam op 28 oktober 2021 uit voor de Nintendo Switch. Onze eigen Willem had meer verwacht van de game. Hij noemde Voice of Cards ‘toegankelijk voor nieuwe spelers‘ en ‘erg geschikt voor iemand die nog geen ervaring heeft met het RPG-genre‘, maar miste de diepgang voor meer ervaren spelers. De game kreeg dan ook maar een 6,5 in onze review.

Bron: Square Enix op Twitter

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Originele Shin Megami Tensei V verdwijnt uit Nintendo eShop

0

Nieuws Originele Shin Megami Tensei V verdwijnt uit Nintendo eShop

13-05-2024

1

Rik

Loop Hero – Nog een rondje, nog een rondje én nog een rondje

2

Review Loop Hero - Nog een rondje, nog een rondje én nog een rondje

22-12-2021

5

Willem

Caribbean Skies DLC nu beschikbaar in Tropico 6

0

Nieuws Caribbean Skies DLC nu beschikbaar in Tropico 6

22-12-2021

0

Rik

Reageer als eerste!