Caribbean Skies DLC nu beschikbaar in Tropico 6

  • Nieuws

  • 22 dec 21 om 00:33

  • Rik

  • 0

Uitgever Kalypso Media en ontwikkelaar Realmforge Studios laten weten dat de Caribbean Skies DLC nu beschikbaar is voor de Nintendo Switch-versie van Tropico 6. Dit is het grootste pakket extra content dat beschikbaar is voor Tropico 6.

Het DLC-pakket introduceert nieuwe gameplay-elementen en vijf nieuwecampagne-missies. Als de dictator… El Presidente van Tropico krijg je met Caribbean Skies nieuwe gebouwen, edicten en vaardigheden tot je beschikking. Ook komen er nieuwe decoraties voor je paleis en outfits voor El Presidente beschikbaar. De uitbreiding draait hoofdzakelijk om de inzet van drones en de beheersing van het luchtruim van het eiland Tropico.

Om de lancering van Caribbean Skies te vieren krijg je tot en met 2 januari 2022 10% korting (€13,49) op de aanschafprijs van het DLC-pakket in de Nintendo eShop. Na deze datum kost Caribbean Skies €14,99.

Bekijk hieronder de trailer voor Caribbean Skies:

Tropico 6 is sinds 6 november 2020 beschikbaar op de Nintendo Switch. Onze eigen Kitty had gemengde gevoelens bij de Switch-versie, en noemde ‘de Nintendo Switch niet de beste console om Tropico 6 op te spelen‘. Toch was ze blij dat de Switch-versie bestaat, want ze vond de game ook ‘verslavend’. De Switch-versie mist de multiplayermodus van andere platforms, maar krijgt hier enkele andere features voor terug. Uiteindelijk kreeg de game toch een nette 7,5 in onze review.

Breng jij jouw dictatuur… ‘fantastisch democratische eiland’ naar nieuwe hoogtes met de Caribbean Skies DLC? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Nintendo eShop

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

stitch. – Handwerk wordt puzzelwerk

0

Review stitch. - Handwerk wordt puzzelwerk

03-05-2024

3

Dennis

Voice of Cards update voegt High Speed Mode toe

0

Nieuws Voice of Cards update voegt High Speed Mode toe

22-12-2021

0

Rik

Alle telgen uit de Nintendo Switch-familie

2

Nieuws Nintendo adviseert gebruikers voor de kerst een Nintendo Account aan te maken

21-12-2021

2

Robin

Reageer als eerste!