Video-voorproef van de Yoshi Toer in Mario Kart Rondtoer!

  • Nieuws

  • 1 apr 22 om 15:25

  • Rik

  • 1

Voor de goed belezen enthousiastelingen zal het geen verwondering zijn dat de Yoshi Toer zijn opwachting maakt in Mario Kart Rondtoer voor de intelligente telefoons. Dit is immers sedert vorige week bekend. Voor hen die slechts schier hun nieuwsgierigheid kunnen bedwingen is er vandaag reeds een kleine traktatie! 

Het gezelschap achter Mario Kart Rondetoer heeft namelijk een video-voorproef gedeeld van de nieuwigheden die ons te wachten staan in de Yoshi Toer. Niet enkel zien wij voor het eerst bewegende beelden van den Gouden Yoshi. Ook vormt deze video het debuut van de nieuwe racebaan ‘Yoshi Vallei’. Voor veteranen uit de Mario Kart-gemeenschap zal deze baan ongetwijfeld een belletje doen rinkelen. Want welja! Reeds in Mario Kart 64 kon men in 64 bits op verkenningstocht gaan door dit heuvellandschap. Schroom niet en sla de video-voorproef subiet gade:

De Yoshi Toer valt eenieder ten deel op den zesde april van dit jaar. Tot die tijd begeeft Mario Kart Rondetoer zich in het verre Oosten, alwaar de zogenoemde ‘Samurai Toer‘ gaande is.

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Freddi Fish 5: The Case of the Creature of Coral Cove komt naar Switch

0

Nieuws Freddi Fish 5: The Case of the Creature of Coral Cove komt naar Switch

29-04-2024

0

Karlijn

Video-advertenties voor Sporten op de Nintendo Switch en Kirby

2

Media Video-advertenties voor Sporten op de Nintendo Switch en Kirby

01-04-2022

1

Evelyne

E3 is officieel geannuleerd voor 2022

8

Nieuws E3 is officieel geannuleerd voor 2022

01-04-2022

4

Icelos

Discussieer met ons mee! 1

Yosher

1 apr 22 om 16:35

#4303‍

5886 XP | 1090 comments

Wat ben ik bij dat Yoshi Valley al in Mario Kart 8 zat, hij ziet er daar echt prachtig uit en ik zou het echt jammer vinden als deze variant er voor in de plaats was gekomen.