Video-advertenties voor Sporten op de Nintendo Switch en Kirby

Des ochtends publiceerde Nintendo Switch twee Mijn Weg-videoreclames. Een van Kirby en de Vergeten wereld en nog een Sporten voor op de Nintendo Switch.

Bezichtig het tweetal videoreclames hieronder:

Ofschoon Kirby en de Vergeten wereld reeds in de schappen aan te treffen is, dient men nog een maandje te wachten voor het Sporten op de Nintendo Switch. Sporten voor op de Switch zal de 29e van april in de schappen verschijnen.

Nintendo heeft ook een Noord-Amerikaansche reclame gepubliceerd voor het Sporten op de Switch. In onderstaande videoreclame kunt u de volgende sporten bewonderen: voetbal, volleybal, bowlen, tennis, badminton en zwaardvechten. Golf ontbreekt in deze eerste versie helaas nog.

Dezen sporten dienen beoefend te worden door gebruik te maken van de vreugde-cons. Men kan zowel met vrienden van ver als familie in hetzelfde huis Sporten voor op de Switch, mits men afstand kan handhaven.

Ten slotte is er nog een videoreclame gepubliceerd. In laatstgenoemde reclame is Jessica Alba en haar nageslacht waar te nemen. Bezichtig de videoreclame in kwestie hieronder:

Loopt u met uw nageslacht al warm voor Sporten op de Switch? Deel het mede in een boodschap hieronder!

Like dit bericht:

Over Evelyne

Evelyne is onze nieuwe redacteur bij N1-UP. Haar favoriete Nintendo-personage is Piplup van Pokémon.

Lees meer over Evelyne

Recente artikelen

Pikmin 2 tikt de 20 aan!

0

Special Pikmin 2 tikt de 20 aan!

29-04-2024

0

Mark

Bekijk de hoogtepunten van de Nintendo eShop in maart

0

Media Bekijk de hoogtepunten van de Nintendo eShop in maart

02-04-2022

0

Icelos

Video-voorproef van de Yoshi Toer in Mario Kart Rondtoer!

1

Nieuws Video-voorproef van de Yoshi Toer in Mario Kart Rondtoer!

01-04-2022

0

Rik

Discussieer met ons mee! 2

Apenknul

2 apr 22 om 00:27

#4306‍

3774 XP | 710 comments

Ik ga ze allebei geheid kopen.

Bij Switch Sports komt later nog golf erbij, wat mij afvraagt of er daarna nog meer sporten bij komen. Ik zie graag wat watersporten zoals Waterpolo, Surfen, Kajakken. Maar ook andere sporten als Basketbal en Honkbal. Wintersporten als ijshockey, Skiën en Snowboarden. Maar doe dan ook een skateboarden en skeeleren.

Ik denk dat je via die legstrap veel meer kan halen, dan alleen schieten in voetbal. Bijvoorbeeld voor het in evenwicht blijven in het Surfen en Snowboarden. Of je benen in de driehoek formatie te zetten om te remmen in het skiën. Flips maken voor het skateboarden.

Tamadachi

2 apr 22 om 15:08

#4324‍

5155 XP | 640 comments

Wat een goede ideeën voor extra sporten met de legstrap maar ik vind het wel jammer dat in zowel 2018 als 2022 geen Mario and Sonic and the Olympic Winter Games meer zijn uitgekomen want die hadden van deze gimmick goed gebruik kunnen maken zoals bij skiën of snowboarden zoals je voorstelt. Ik hoop in ieder geval dat Nintendo Switch Sports lang gaat ondersteunt worden met meer sporten, customization en minigames want het leent zich er goed voor om tijdens de Switch levensduur uit te groeien tot top sport titel.