Hoofdafbeelding van Mario Kart Tour

Mario Kart Tour

Mario Kart Tour (2019) is de eerste Mario Kart-game voor smartphones, beschikbaar voor iOS- en Android-apparaten! Trap het gaspedaal in en scheur op welbekende banen uit de Mario Kart-reeks en op banen die zijn gebaseerd op locaties uit de echte wereld.

Mario Kart Tour werkt zo:

  • Je speelt niet alleen voor de eerste plaats, maar ook voor de hoogste score. Laat tegenstanders crashen, verzamel munten en voer trucjes uit voor zoveel mogelijk punten. Sommige personages, karts of gliders passen beter bij een parkoers dan andere.
  • Elke twee weken is er een nieuwe Tour: deze zet andere personages of tracks in de spotlights. Voorbeelden: Samurai Tour, Los Angeles Tour en Peach vs. Bowser Tour. Sinds april 2022 zit er een track gebaseerd op Amsterdam in de game
  • Heb je driemaal hetzelfde voorwerp? In ‘Frenzy’ ben je even onoverwinnelijk en kun je een hele barrage aan voorwerpen op je tegenstanders afvuren.
  • Er is online multiplayer beschikbaar: speel tegen vrienden of willekeurige mensen en verhoog je ranking
  • Mario Kart Tour is free-to-play, maar je kunt echt geld uitgeven om rubies aan te schaffen. Rubies gebruik je voor speciale pijp die kans geeft op nieuwe personages, karts of gliders. Daarnaast schaf je er Mii-outfits mee aan.
  • Voor €4,99 per maand kun je een Gold Pass kopen: deze geeft extra challenges, een speciale multiplayerstand en extra beloningen om te ontgrendelen.

 

Lees meer op de officiële website van Nintendo.

Screenshots