Vergelijkingsvideo Yooka-Replaylee pit remaster tegen origineel

  • Nieuws

  • 3 uur geleden

  • Erik

  • 1

Er is een vergelijkingsvideo uitgebracht van Yooka-Replaylee. Deze toont de veranderingen van de remaster ten opzichte van het origineel.

De video toont beelden van de tweede wereld, Glitterglaze Glacier. Je ziet onder andere dat de belichting en schaduweffecten flink onder handen zijn genomen: de wereld ziet er een stuk helderder uit. Ook toont het hoe een aantal puzzels anders werken, zoals de manier waarop je ijsschotsen in een bepaalde volgorde aan moet raken.

Het gaat om een zij-aan-zij-vergelijking, waarbij gameplaybeelden zoveel mogelijk op dezelfde manier gecreëerd zijn. De beelden zijn geschoten door Pure Xbox.

Het filmpje volgt op de  bevestiging dat Yooka-Replaylee ook uitkomt op ‘Nintendo-platformen’. Hoewel het hier waarschijnlijk om de Xbox-versie gaat, is de kans aanwezig dat de graphics vergelijkbaar zijn – als dit de opvolger van de Switch betreft.

De ontwikkelaars beloven niet alleen een verbetering van de graphics: ook mechanieken, uitdagingen, de camera en meer worden onder de loep genomen.

Yooka-Replaylee is een remaster van Yooka-Laylee, een platformspel van Playtonic. Het spel is hevig geïnspireerd op Banjo-Kazooie, wat betekent dat de werelden één grote speeltuin zijn, waar van alles te ontdekken valt.

Er is nog geen verschijningsdatum bekend voor Yooka-Replaylee.

Tjonge, dat is best een verbetering. Wat vind jij?

Bron: Pure Xbox

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Wat speel je dit griezelweekend?

0

Special Wat speel je dit griezelweekend? [26 oktober]

26-10-2024

1

Erik

Balatro voegt cross-over met Stardew Valley toe en meer

0

Nieuws Balatro voegt cross-over met Stardew Valley toe en meer

26-10-2024

1

Erik

N1-UP-community: Een ode aan 20 jaar GTA: San Andreas

3

Koopa Café N1-UP-community: Een ode aan 20 jaar GTA: San Andreas

26-10-2024

5

Redactie

Discussieer met ons mee! 1

Dreon

2 uur geleden

#14701‍

2915 XP | 233 comments

Ziet er goed uit. Met wat finetuning kan de game een stuk beter worden. Het valt me wel op dat het spel flinke framerate dips krijgt wanneer je een vijand raakt in Replaylee.. laten we hopen dat dat gefixt wordt😋