The Hidden Treasure of Area Zero

Beleef nieuwe verhalen, verken nieuwe gebieden en ontmoet nieuwe mensen en Pokémon met de betaalde DLC Pokémon Scarlet: The Hidden Treasure of Area Zero. Met deze uitbreiding keren er ook meer dan 230 bekende Pokémon terug die niet in Pokémon Scarlet of Pokémon Violet verschenen!

Deel 1 – The Teal Mask

Ga op schoolreisje naar het rustieke Land of Kitakami, waar de mensen aan de voet van een grote berg wonen. Draag een traditionele jinbei-outfit, ontmoet nieuwe vrienden en Pokémon en ontrafel de mysteries achter de volksvertellingen van dit gebied. Ook maak je kennis met Okidogi, Munkidori en Fezandipiti – drie Pokémon die door de mensen van het dorp worden beschouwd als helden die Kitakami in het verleden hebben beschermd. En ontdek de Legendarische Pokémon Ogerpon met zijn angstaanjagende masker!

Deel 2 – The Indigo Disk

Reis naar de recentelijk opgerichte Blueberry Academy, draag het uniform en ervaar het leven als uitwisselingsstudent. Dit bijzondere instituut bevindt zich grotendeels onder water en de mensen die er komen, zijn dol op Pokémon-gevechten. Ontdek de Legendarische Pokémon Terapagos, die glinstert in zijn prachtige aura!

Bron

Screenshots

Trailer