Vacation Tour snelt naar Mario Kart Tour

  • Nieuws

  • 4 aug 23 om 14:30

  • Rik

  • 0

De zomer is begonnen in Mario Kart Tour! Vanaf aanstaande woensdag kunnen we namelijk aan de slag met de Vacation Tour!

De Vacation Tour volgt de Sunshine Tour op. Centraal in de Vacation Tour staat het Mario Kart Tour-debuut van de Badderbaan (Squeaky Clean Sprint), die gisteren al geteased werd. Naast de Badderbaan keren ook toepasselijk een handvol City Tracks terug deze Tour. Ook zien we een groene Birdo in de trailer als nieuw speelbaar personage.

Zoals gebruikelijk betekent een nieuwe Tour ook een nieuwe Mii-outfit. Deze keer heeft de Koopaling Wendy de eer als inspiratie voor het ontwerp te dienen. Ook hebben we weer een teaser gekregen voor het Mii-kostuum voor de volgende Tour, of liever gezegd: de twee Mii-kostuums voor de volgende Tour! Het gaat om een regulier silhouet en een verhoogde helm voor het tweede silhouet.

De Vacation Tour gaat van start op 9 augustus, tot die tijd kun je blijven racen in de Sunshine Tour.

Mario Kart Tour kwam uit op 25 september 2019 voor iOS en Android. Elke twee weken introduceert de game een nieuwe ‘Tour’, waarmee de beschikbare circuits veranderen.

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

bank stream koopa cafe

1

Livestream Kom chillen tijdens de N1-UP Bankstream

25-06-2024

1

Mitch

Nieuwe trailer voor Persona 5 Tactica

0

Nieuws Nieuwe trailer voor Persona 5 Tactica

04-08-2023

1

Rik

Manic Mechanics

1

Review Manic Mechanics

04-08-2023

3

Rik

Reageer als eerste!