Universal toont model Super Nintendo World Florida

  • Media

  • 13 jun 24 om 12:41

  • Dennis

  • 0

Tijdens een besloten evenement heeft Universal een schaalmodel laten zien van het nieuw te openen Epic Universe park. Super Nintendo World is daar onderdeel van.

Speciaal voor deze gelegenheid heeft Universal het Epic Universe Preview Center. In dit centrum is een groot schaalmodel te zien van het nieuwe park dat in 2025 opengaat in Orlando, Florida. Ook is er al merch te vinden.

Het park bestaat uit verschillende delen met thema’s als How To Train Your Dragon, Harry Potter en natuurlijk Super Nintendo World. Vorige maand kregen we al een video-preview, maar nu hebben we door het schaalmodel ook een goed totaaloverzicht van het Nintendo-gedeelte.

Super Nintendo World bestaat uit een Super Mario Bros.-gedeelte en een Donkey Kong Country-gedeelte. Op het schaalmodel zien we nog een groot leeg gebied, wat hopelijk betekent dat het Nintendo-deel later nog wordt uitgebreid.

Theme Park Insider maakte foto’s van het schaalmodel en van de merchandise, deze zijn te bekijken via hun website. Op X zijn de foto’s ook te vinden:

Super Nintendo World opent in 2025 als onderdeel van Universal’s Epic Universe in Orlando, Florida (VS). Een kopie van het Mario-gebied is momenteel al te vinden in Universal Studios Japan, Donkey Kong Country opent daar later dit jaar. In Californië kun je een kleinere versie van Super Nintendo World vinden. Daar staat alleen het Mario-deel en de Yoshi-attractie is wegens ruimtegebrek weggelaten. Ook in andere Universal-Parken komen in de toekomst Super Nintendo World-gebieden.

Heb jij al een Super Nintendo World kunnen bezoeken? Wat vond je ervan?

Like dit bericht:

Over Dennis

De liefde voor Nintendo begon bij Dennis met de grijze Game Boy en Kirby's Dream Land. Vooral de handhelds van Nintendo hebben een speciaal plekje. Maar ook zijn pc staat regelmatig te draaien. En als Dennis niet aan het gamen is, speelt hij basgitaar of staat hij bij een concert. Op 10 maart trekt hij altijd zijn Mario-sokken aan!

Lees meer over Dennis

Recente artikelen

Capcom heeft geen plannen om te stoppen met fysieke game-releases

0

Nieuws Capcom heeft geen plannen om te stoppen met fysieke game-releases

23-07-2024

1

Rik

Monster Hunter Stories – Mo(n)sterd na de maaltijd

0

Review Monster Hunter Stories - Mo(n)sterd na de maaltijd

13-06-2024

5

Robin

Fitness Boxing feat. Hatsune Miku nintendo switch screenshot

0

Nieuws Fitness Boxing feat. Hatsune Miku komt naar het westen

13-06-2024

1

Kitty

Reageer als eerste!