The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom krijgt overzichtstrailer

  • Nieuws

  • 6 dagen geleden

  • Rik

  • 1

Nintendo Nederland heeft op haar officiële Youtube-kanaal een nieuwe overzichtstrailer geplaatst voor The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom.

De nieuwe trailer onthult geen nieuwe informatie over het spel, maar is een vijf minuten durende samenvatting van de eerdere onthullingen over Echoes of Wisdom. Zo herhaalt de trailer onder meer dat prinses Zelda deze keer zelf het koninkrijk Hyrule moet redden nadat de koning en Link zijn verdwenen in de mysterieuze paarse scheuren. Vervolgens wordt Zelda’s nieuwe, op wijsheid gebaseerde, manier van vechten en ontdekken belicht. Door de magische toverstaf die ze van de elf Tri krijgt kan Zelda kopieën, of echo’s, maken van allerlei objecten en vijanden. Deze kan Zelda vervolgens op elk moment oproepen om de verschillende puzzels en gevechten op te lossen. Ook Zelda’s nieuwe ‘koppelen’-vaardigheid passeert weer de revue, net als de zwaardvechtersvorm en de automaatjes. Deze laatste twee vaardigheden maakte Nintendo in de laatste nieuwe trailer bekend. De overzichtstrailer besluit met een tour van Hyrule en de Verlaten Wereld, die je door de scheuren in Hyrule kunt bereiken.

Nintendo nodigde onze Mitch alvast uit voor een preview-sessie van The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom, en hij was zeer te spreken over zijn eerste ervaringen in Zelda’s Hyrule. Ook kon hij 10 minuten aan gameplay voor jullie opnemen tijdens zijn preview.

The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom is vanaf 26 september exclusief verkrijgbaar op de Nintendo Switch.

Heb jij Echoes of Wisdom al (voor)besteld? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Gerucht: foto’s Nintendo Switch 2-prototype mogelijk gelekt

0

Nieuws Gerucht: foto's Nintendo Switch 2-prototype mogelijk gelekt

18-09-2024

2

Robin

Tales of the Shire: A Lord of the Rings Game uitgesteld naar 2025

0

Nieuws Tales of the Shire: A Lord of the Rings Game uitgesteld naar 2025

13-09-2024

1

Rik

Bandai Namco maakt TGS line-up bekend

1

Nieuws Bandai Namco maakt TGS line-up bekend

12-09-2024

1

Rik

Discussieer met ons mee! 1

Foeks1989

6 dagen geleden

#14394‍

89 XP | 17 comments

Ik krijg hier steeds meer zin in! Voldoende nieuwe vaardigheden om vernieuwend aan te voelen lijkt me.