Nintendo toont Echoes uit Zelda: Echoes of Wisdom in afbeelding

  • Nieuws

  • 1 jul 24 om 14:47

  • Dennis

  • 0

Op X heeft Nintendo een nieuwe afbeelding gedeeld van The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom. Hierop zien we diverse Echoes die de prinses in het spel kan gaan gebruiken!

Op de afbeelding zien we huis-tuin-en-keukenvoorwerpen zoals een tafel, een krat en een bed. Maar ook een kubus water, een stuk vlees en een flink aantal vijanden staan afgebeeld. In het spel The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom kan prinses Zelda zogenaamde “echoes” creĆ«ren van voorwerpen of vijanden. Met deze echoes kan ze vervolgens vechten of puzzels oplossen. Wie houdt van het experimentele “sandbox” puzzelen zoals we dat kennen uit Tears of the Kingdom zal met deze nieuwe Zelda-titel ook goed uit de voeten kunnen.

The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom werd aangekondigd tijdens de Nintendo Direct van eerder deze maand. Het is de eerste main game uit de serie waarin prinses Zelda de hoofdrol speelt. Op 26 september 2024 verschijnt het spel voor de Nintendo Switch.

Like dit bericht:

Over Dennis

De liefde voor Nintendo begon bij Dennis met de grijze Game Boy en Kirby's Dream Land. Vooral de handhelds van Nintendo hebben een speciaal plekje. Maar ook zijn pc staat regelmatig te draaien. En als Dennis niet aan het gamen is, speelt hij basgitaar of staat hij bij een concert. Op 10 maart trekt hij altijd zijn Mario-sokken aan!

Lees meer over Dennis

Recente artikelen

Nintendo Summer Magazine 2024 krijgt Engelstalige variant

0

Nieuws Nintendo Summer Magazine 2024 krijgt Engelstalige variant

12-07-2024

1

Kitty

Hoofdafbeelding bij Nintendo Switch 2-aankondiging volgt binnen een jaar

2

Nieuws Nintendo wil Switch 2-scalpers voorkomen door 'genoeg hardware te maken'

01-07-2024

1

Rik

Nintendo voegt aankomende games toe aan Switch gamevoucher-programma

2

Nieuws Nintendo voegt aankomende games toe aan Switch gamevoucher-programma

30-06-2024

1

Rik

Reageer als eerste!