Super Nintendo World krijgt muur waarop je Mario-vijanden verslaat

Meer interactie voor bezoekers, terwijl zij punten verdienen door vijanden weg te tikken!

Als onderdeel van Universal Studios ontwikkelt Super Nintendo World zich verder. Intussen is in Universal Studios Hollywood een nieuwe interactieve muur toegevoegd, die in het Frosted Glacier-gebied te vinden is. Volgens Universal is de muur ontworpen om gasten uit te dagen, terwijl zij in contact komen met bekende Mario-personages. Via de Power-Up Band kunnen zij digitale munten en stempels verdienen, terwijl ze zichzelf uitdagen om hun score te verbeteren, door binnen de tijd zoveel mogelijk vijanden van de muur te slaan.

Wat aanvullende informatie over de interactieve muur (vertaald):

Het is een eenvoudig uitgangspunt: gasten slaan eerst tegen een vraagtekenblok, waarna één van de vier Power-Up items (vuurbloem, ijsbloem, superpaddestoel of superster) op het scherm verschijnt. Ze kunnen vervolgens op het Power-Up item tikken en het gebruiken door te vegen of tikken, om Goomba’s en rode of groene Koopa Paratroopa’s te verslaan. Of door op stenen blokken te tikken terwijl ze voorbij flitsen, waardoor ze munten verdienen. Het doel is om zoveel mogelijk punten te verzamelen voordat de tijd eindigt.

Met jouw Power-Up’s sla je alle vijanden van de muur, voor een topscore aan punten!

Nintendo en Universal begonnen hun samenwerking in 2021, met het Japanse Super Nintendo World. Op 17 februari 2023 kreeg Universal Studios Hollywood ook een eigen variant en in 2025 komt Super Nintendo World ook naar Singapore en Orlando, Florida. Uiteraard zijn Nintendo en Universal hard bezig om deze gebieden verder uit te breiden. Zo is bekend dat er in Japan wordt gewerkt aan een nieuw Donkey Kong-themagebied met een spectaculaire achtbaan, al is dit uitgesteld naar later dit jaar.

Heb jij Super Nintendo World al eens bezocht, wil je er graag heen of hoop je dat een soortgelijk gebied ook in Europa wordt gevestigd? Vertel er ons meer over in een reactie!

Like dit bericht:

Over Martijn

Martijn is verslingerd aan Nintendo-games sinds de NES. Al zijn systemen staan nog steeds aangesloten, om nog met regelmaat op te spelen. Zijn favoriete games hebben meestal een enigszins retro of nostalgische achtergrond en bevatten vaak sporen van eerdere klassiekers. Soms gaan ze als serie helemaal terug tot de jaren ’80 en ’90. Binnen genres ligt zijn voorkeur vooral bij 2D- en 3D-platformers, adventures en soms een RPG. Daarnaast tekent hij graag, zowel als hobby als professioneel.

Lees meer over Martijn

Recente artikelen

Nintendo Summer Magazine 2024 krijgt Engelstalige variant

0

Nieuws Nintendo Summer Magazine 2024 krijgt Engelstalige variant

12-07-2024

2

Kitty

Luigi’s Mansion 2 HD – Is een nieuw jasje genoeg?

4

Review Luigi's Mansion 2 HD - Is een nieuw jasje genoeg?

30-06-2024

5

Thijmen

Spionnen en minigames in lanceertrailer SPYxANYA: Operation Memories

0

Media Spionnen en minigames in lanceertrailer SPYxANYA: Operation Memories

30-06-2024

1

Martijn

Reageer als eerste!