Spionnen en minigames in lanceertrailer SPYxANYA: Operation Memories

Sinds vrijdag kun jij Anya Forger helpen bij het maken van haar fotodagboek!

Tijdens de Nintendo Direct van 14 september 2023 werd SPYxANYA: Operation Memories aangekondigd. In Japan kwam deze game al eerder uit, op 21 december 2023, maar hier is deze afgelopen vrijdag nieuw uitgekomen. Nu het spel is verschenen, kun je hier ook de lanceertrailer ervan bekijken.

Op zoek naar herinneringen om vast te leggen!

Deze game is gebaseerd op de populaire manga en anime SPYxFAMILY, met in de hoofdrol Anya. Zij is de adoptiedochter van een tijdelijk gezin, verder bestaande uit vader Loid, moeder Yor en de hond Bond. Op school krijgt ze een opdracht: maak een fotodagboek vol herinneringen. Tijdens haar dagelijks leven is Anya steeds op zoek naar geschikte onderwerpen om te fotograferen. Doordeweeks op school of thuis en in het weekend bij allerlei uitjes, zoals het museum of het strand. Echt alledaags wordt het echter niet in een gezin van spionnen en Anya’s telepathische gaven.

Er zijn tien uitstapjes naar unieke bestemmingen te bezoeken en vijftien minigames om te spelen. Verdien punten en spendeer ze in de in-game winkel. Er 80 unieke outfits, accessoires en haarstijlen om het gezin in uit te dossen. Wat voor fotodagboek laat jij Anya maken?

SPYxANYA: Operation Memories is sinds vrijdag 28 juni 2024 verkrijgbaar, zowel via de Nintendo eShop als een fysieke release.

Ben jij bekend met de manga of anime van Spy x Family en ben je benieuwd naar deze game? Schrijf het niet in je dagboek, maar in een reactie hieronder!

Like dit bericht:

Over Martijn

Martijn is verslingerd aan Nintendo-games sinds de NES. Al zijn systemen staan nog steeds aangesloten, om nog met regelmaat op te spelen. Zijn favoriete games hebben meestal een enigszins retro of nostalgische achtergrond en bevatten vaak sporen van eerdere klassiekers. Soms gaan ze als serie helemaal terug tot de jaren ’80 en ’90. Binnen genres ligt zijn voorkeur vooral bij 2D- en 3D-platformers, adventures en soms een RPG. Daarnaast tekent hij graag, zowel als hobby als professioneel.

Lees meer over Martijn

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Column: Hoe Breath of the Wild nieuw leven in Skyward Sword blies

3

Column Hoe Breath of the Wild nieuw leven blies in Skyward Sword

16-07-2024

2

Erik

Super Nintendo World krijgt muur waarop je Mario-vijanden verslaat

0

Nieuws Super Nintendo World krijgt muur waarop je Mario-vijanden verslaat

30-06-2024

3

Martijn

Roundtable 2024 eerste helft nintendo switch

0

Roundtable De beste games van 2024 tot nu toe volgens de N1-UP-redactie

30-06-2024

5

Kitty

Reageer als eerste!