Splatoon 3 kondigt Bibberseizoen 2023 aan

  • Nieuws

  • 16 nov 23 om 15:42

  • Rik

  • 1

Op Youtube heeft Nintendo het nieuwe Bibberseizoen (Chill Season) voor 2023 aangekondigd. Het gaat om een reeks (gratis) nieuwe toevoegingen aan Splatoon 3, waaronder nieuwe wapens, outfits, levels en meer. Het Bibberseizoen gaat vanaf 1 december van start.

De bijbehorende trailer toont een gloednieuw level met het thema van een ramen-restaurant: Bami Byte (Robo ROM-en). Het level Blauwvin-depot (Bluefin Depot) uit Splatoon 1 keert eveneens terug. Ook wordt er een nieuw speciaal wapen geïntroduceerd: het PLED-scherm (Splattercolor Screen). Zoals gebruikelijk bevat het nieuwe seizoen ook nieuwe (reguliere) wapens en outfits. Op het einde van de trailer zien we een korte glimp van een nieuwe Salmonieten-invasie die tijdens het Bibberseizoen 2023 zal plaatsvinden.

De nieuwe content van het Bibberseizoen is onderdeel van de originele aankoopprijs van Splatoon 3 en dus gratis te verkrijgen voor alle spelers. Net zoals de vorige twee delen blijft Nintendo Splatoon 3 (twee jaar lang) gratis updaten met nieuwe content. Zo konden spelers in het eerste jaar van Splatoon 3 al aan de slag met het Bibberseizoen (2022), het Bloeiseizoen, het Hitteseizoen en het Stormseizoen. Naast de gratis toevoegingen is er ook een betaalde Splatoon 3 Uitbreidingspas beschikbaar.

Splatoon 3 is verkrijgbaar sinds 9 september 2022 voor de Nintendo Switch. Het Bibberseizoen (2023) gaat van start vanaf 1 december 2023.

Wat vind jij de tofste toevoeging uit het Bibberseizoen? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Moonglow Bay Nintendo Switch screenshot baai start

0

Review Moonglow Bay - Een rustig visavontuur

13-04-2024

3

Kitty

Moonstone Island voor Switch laat je een alchemist worden

2

Nieuws Moonstone Island voor Switch laat je een alchemist worden

16-11-2023

5

Karina

GXT 489 FAYZO Multiplatform Gaming Headset – Goed en betaalbaar

1

Review GXT 489 FAYZO Multiplatform Gaming Headset - Goed en betaalbaar

16-11-2023

3

Thijmen

Discussieer met ons mee! 1

Yosher

16 nov 23 om 19:50

#12151‍

5852 XP | 1084 comments

Nice. Ben altijd wel benieuwd wat voor dingen in een nieuw seizoen erbij komen. Hopelijk ook wat meer opties om je personage te customizen (meer haarstijlen, meer broeken, meer alles van dat eigenlijk).