Shin Megami Tensei V: Vengeance bevat dubbel zoveel content

  • Nieuws

  • 23 feb 24 om 10:51

  • Erik

  • 0

Shin Megami Tensei V: Vengeance bevat twee keer zoveel content als het origineel. Dit komt door de toevoeging van een gloednieuw scenario.

Shin Megami Tensei V: Vengeance bevat twee scenario’s: Canon of Creation en Canon of Vengeance. Eerstgenoemde zat ook al in het origineel, terwijl Canon of Vengeance qua verhaal drastisch verandert richting het middenstuk en latere gedeelten. Het bevat daarnaast een compleet ander einde.

Beide verhaallijnen kosten ongeveer 50 uur om te completeren, waardoor er nu ongeveer 100 uur aan content in het spel verstopt zit. Dit wordt nog veel meer als je alle zijmissies afgaat.

SEGA onthult deze details in een presentatie over de game, Special Program Spotlight. Hierin komen ook allerlei andere zaken voorbij.

Shin Megami Tensei V: Vengeance werd officieel onthuld tijdens de Partner Direct van 21 februari, nadat twee dagen ervoor al een leeftijdsclassificatie verscheen.

Het is een uitgebreidere versie van het vijfde deel. Naast een tweede scenario, bevat het ook nieuwe demonen genaamd Qadistu, vaardigheden en een gloednieuwe Auto Battle-mechaniek.

De titel is onderdeel van het populaire Shin Megami Tensei-universum, waar ook Persona op gebaseerd is. Net als in die game, is het een rollenspel waarin je vecht met demonen. De thema’s en verhaallijnen zijn echter (nog) duisterder en volwassener.

Shin Megami Tensei V: Vengeance is vanaf 21 juni 2024 verkrijgbaar voor de Nintendo Switch.

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Capcom heeft geen plannen om te stoppen met fysieke game-releases

0

Nieuws Capcom heeft geen plannen om te stoppen met fysieke game-releases

23-07-2024

1

Rik

Earthbound-bedenker: “Praat met Nintendo over lokalisatie Mother 3, niet met mij”

0

Nieuws Earthbound-bedenker: "Praat met Nintendo over lokalisatie Mother 3, niet met mij"

23-02-2024

2

Dennis

Hoofafbeelding bij Nieuw evenement Scarlet & Violet bevat Pokémon van buiten Paldea

2

Nieuws Nieuw Mass Outbreak-evenement Scarlet & Violet vanaf nu live

23-02-2024

2

Erik

Reageer als eerste!