Prince of Persia: The Lost Crown krijgt nieuwe modi in gratis update

  • Nieuws

  • 21 mei 24 om 09:03

  • Erik

  • 0

Ubisoft heeft twee speelmodi toegevoegd aan Prince of Persia: The Lost Crown. De extra content is vanaf nu gratis beschikbaar voor iedereen.

De update heet Boss Attack en bevat een Boss Revenge en een Boss Rush-modus. In Revenge kun je het nogmaals opnemen tegen een eerder verslagen eindbaas, op elke moeilijkheidsgraad die je wil. In Boss Rush vecht je tegen alle eindbazen op een rij in een ‘ultieme uitdaging’.

Via de tweede modus kun je daarnaast twee nieuwe outfits ontgrendelen voor Sargon. Tot slot is er een nieuwe Fast Travel-optie toegevoegd, die je laat reizen naar Mount Qaf.

 

Eind maart bracht Ubisoft ook al een gratis update uit voor The Lost Crown, Warrior’s Path. Deze voegde onder andere een Speedrun Mode toe. Voor deze zomer staat nog een update op de planning: Divine Trials. Later dit jaar wordt er ook betaalde DLC uitgebracht, deze bevat een nieuw verhaal.

Prince of Persia: The Lost Crown kis een metroidvania, die begin dit jaar uitstekend is ontvangen. Dennis schreef in zijn review: “Ik ben blij dat Prince of Persia terug is, met misschien wel het beste deel uit de serie”.

Sins 18 januari is Prince of Persia: The Lost Crown beschikbaar voor de Nintendo Switch.

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Nieuwe trailer voor Mina the Hollower

0

Nieuws Nieuwe trailer voor Mina the Hollower

15-06-2024

1

Rik

Paper Mario: The Thousand-Year Door – Het avontuur ontvouwt zich nogmaals

3

Review Paper Mario: The Thousand-Year Door - Het avontuur ontvouwt zich nogmaals

21-05-2024

7

Mark

Nintendo neemt Shiver Entertainment over

2

Nieuws Nintendo neemt Shiver Entertainment over

21-05-2024

6

Rik

Reageer als eerste!