Hoofdafbeelding bij Wat vind jij van de aankondiging van Pokémon Legends: Z-A?

Pokémon TCG-sets hinten naar Legends: Z-A-release later in 2025

  • Nieuws

  • 8 aug 24 om 16:57

  • Robin

  • 2

Nieuwe Pokémon TCG-sets voor 2025 hinten mogelijk naar latere release voor Pokémon Legends: Z-A. 

Dit komt doordat de eerste sets die uitkomen in 2025 nog geen hint geven naar Kalos, de regio waarin Z-A zich af lijkt te spelen. Hierdoor is de release waarschijnlijk in of na het tweede kwartaal van 2025.

The Pokémon Company wilt normaliter vaak rondom een nieuwe game release ook nieuwe TCG-sets laten inspelen. Via distributielijsten is gezien dat de set Battle Partners op 24 januari 2025 uitkomt en Starter Set ex Steven’s Beldum & Metagross ex en Marnie’s Morpeko & Grimmsnarl ex op 21 februari 2025 uitkomen. Een derde set genaamd The Glory of Team Rocket is ook in de maak en wordt in maart verwacht, maar daar is nog geen datum van. De Battle Partners’s set had ook referenties naar Iono, N en Lilie-kaarten.

Geen van deze sets of decks lijken dus heel erg Kalos te roepen. Gezien The Pokémon Company al had gehint dat Mega Evolutions weer terugkomen, zullen nieuwe sets hier ook op inspelen. Aangezien de gimmick van een Pokémon-titel ook losjes wordt overgedaan in de TCG. Vooralsnog zien Mega Evolutions nog niet terug in de aankomende 2025-sets. Hierdoor wordt de kans hoog geacht dat Pokémon Legends Z-A dus mogelijk pas na maart 2025 zal uitkomen.

Pokémon video games vs TCG-releases

Pokémon TCG-sets komen vaak binnen twee á drie maanden van een nieuwe videogame release uit. Zoals je kunt zien met de meest recente releases:

Pokémon Sword & Shield

  • Pokémon Sword & Shield: 19 november 2019
  • Sword & Shield TCG – Japans: 6 december 2019
  • Sword & Shield TCG – Engels: 7 februari 2020

Pokémon Legends: Arceus

  • Star Birth TCG – Japans: 14 januari 2022
  • Pokémon Legends: Arceus: 28 januari 2022
  • Brilliant Stars TCG – Engels: 25 februari 2022

Pokémon Scarlet & Violet

  • Pokémon Scarlet & Violet: 18 november 2022
  • Scarlet & Violet TCG – Japans: 20 januari 2023
  • Scarlet & Violet TCG – Engels: 31 maart 2023

Nogmaals de trailer!

Pokémon Legends: Z-A

Recentelijk publiceerde Nintendo hun aankomende Switch-games. Daar zagen we heel mooi dat Pokémon Legends Z-A samen met Metroid Prime 4: Beyond en Donkey Kong Country Returns HD in 2025 zullen verschijnen. Fans zijn natuurlijk benieuwd wanneer Pokémon Legends: Z-A precies zal verschijnen. De releases van Pokémon TCG-sets in 2025 geven misschien al een hint.

Pokémon Legends: Z-A werd op Pokémon Day 2024 aangekondigd. Het is het tweede Pokémon-spel dat de Legends-ondertitel met zich mee draagt. Wat we weten is dat het spel in Lumiose City zal afspelen en dat Mega Evolutions weer terugkeren. Pokémon Legends: Arceus werd goed ontvangen en de eerste reacties op Pokémon Legends: Z-A waren ook positief. Pokémon Legends: Arceus werd door Rik een gift van de Poké-goden genoemd en kwam ook hoog in onze lijst van beste Pokémon-titels.

Denk jij dat achter deze theorie wel een waarheid zit? Vind je het goed dat het spel later komt? Laat het ons weten in de comments!

Bron: PokéBeach

Like dit bericht:

Over Robin

Sinds de NES is Robin actief in het gamen. Zijn eerste console was dan een SNES die hij van Sinterklaas kreeg en waar hij erg druk was met Lufia II: Rise of the Sinistrals. Nu kan je hem blij maken met o.a Monster Hunter, Fire Emblem en Xenoblade. Ook hoopt hij elke dag stilletjes dat Golden Sun terug komt.

Lees meer over Robin

Recente artikelen

Caravan SandWitch, programmeren met de Franse slag

0

Review Caravan SandWitch, programmeren met de Franse slag

16-09-2024

1

Rik

Stray krijgt releasedatum voor Nintendo Switch

0

Media Stray krijgt releasedatum voor Nintendo Switch

08-08-2024

3

Coen

Nintendo op zoek naar ‘Nintendo-specialisten’ in Canada

0

Nieuws Nintendo op zoek naar 'Nintendo-specialisten' in Canada

08-08-2024

1

Thijmen

Discussieer met ons mee! 2

rob1N

8 aug 24 om 17:18

#14121‍

5892 XP | 1137 comments

Laat ze PLEASE de tijd nemen voor deze game zodat ze alle flaws eruit kunnen halen vóór de release...

Ik wil niet weer een halfbakken game kopen dat aanvoelt als een probeersel zonder enige post content en replaywaarde.

Lucas

9 aug 24 om 09:02

#14123‍

730 XP | 139 comments

Echt he, please laat dit een goede spin-off worden. Arceus was kwa gameplay heel tof maar kwa content zooo saaaaaaai. Laat dit nu eens de perfect spin-off zijn.