Plankton speelbaar in Nickelodeon All-Star Brawl 2

  • Nieuws

  • 5 aug 23 om 22:55

  • Rik

  • 0

Berg het krabburger-recept maar veilig op, want Plankton (Spongebob Squarepants) is bevestigd als speelbaar personage in Nickelodeon All-Star Brawl 2!

De toevoeging van Plankton aan het rooster van speelbare Nickelodeon-helden werd aangekondigd tijdens EVO 2023. EVO (Evolution Championship Series) is een jaarlijks esport-event dat zich exclusief richt op Fighting-games. Het toernooi was dan ook de perfecte gelegenheid om het recent aangekondigde Nickelodeon All-Star Brawl 2 verder uit de doeken te doen. De toevoeging van Plankton kwam naar voren in een video die de verbeterde mechanics van de Nick-Brawler toonde.

In het eerste deel van de video, die je hieronder kunt zien, laat professioneel esporter HungryBox de nieuwe mechanics van de game zien. Vanaf 5:38 zien we de personage-introductie van Sheldon Plankton uit de Spongebob Squarepants-serie. Vanwege zijn bijzonder kleine formaat vecht Plankton in een uitvergrootte mecha-robot variant van zichzelf.

Nickelodeon All-Star Brawl 2 is het vervolg op het originele Nickelodeon All-Star Brawl uit 2021. De game moet nog dit jaar op onder andere de Nintendo Switch uitkomen.

Ben jij van plan om later dit jaar te brawlen met Plankton in Nickelodeon All-Star Brawl 2? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Caravan SandWitch, programmeren met de Franse slag

0

Review Caravan SandWitch, programmeren met de Franse slag

16-09-2024

1

Rik

Rayman3_Hoodlum_havoc_groove_armada_matter

3

Special Soundtrack Sunday: De Groove van Rayman

06-08-2023

4

Evelyne

Wat speel je dit weekend? [5 augustus]

5

Special Wat speel je dit weekend? [5 augustus]

05-08-2023

4

Icelos

Reageer als eerste!