Persona Collection nu verkrijgbaar via Nintendo eShop

Sega en Atlus brachten deze week de Persona Collection uit op de Nintendo Switch eShop.

De Persona Collection bevat Persona 5 Royal, Persona 4 Golden en Persona 3 Portable. De collectie kost op dit moment €89,98 in de Nintendo eShop, waarmee je grofweg €10 bespaart in vergelijking met het separaat kopen van de drie spellen. Alle drie de spellen werden door onze redactie goed ontvangen. Persona 5 Royal kreeg van onze Robin een dikke 9, Persona 4 Golden kreeg van hem een mooie 8,5 en Persona 3 Portable werd door onze Erik beoordeeld met een 7,5.

Persona is een afsplitsing van Atlus’ Megami Tensei-franchise en bestaat uit een reeks rollenspelvideogames. Belangrijke kenmerken van Persona zijn onder andere een groep studenten als hoofdrolspelers, een zwijgende protagonist vergelijkbaar met de hoofdlijn van de Megami Tensei-franchise, en gevechten met behulp van Personas, een soort heroïsche alter-ego’s. Sinds de verschijning van Persona 3 introduceerde de hoofdreeks een sociale simulatiefunctie genaamd Social Links, die direct invloed heeft op hoe Personas zich ontwikkelen. Het belangrijkste thema van de spellen is het begrijpen van de menselijke gedachten en gevoelens en hoe de personages zichzelf beter leren kennen.

Het verschijnen van de Persona-titels voor de Nintendo Switch werd tijdens de Nintendo Direct Mini van 28 juni 2022 aangekondigd. Persona 5 kwam uit voor de Switch op 21 oktober 2022 en Persona 4 Golden en Persona 3 Portable op 19 januari 2023.

Heb jij deze titels al op de Switch gespeeld, of ga je ze nu in de nieuwe bundel voor het eerst uitproberen? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Nintendo

Like dit bericht:

Over Karlijn

Karlijn, afkomstig uit het zonnige zuiden van Nederland, is helemaal in haar element als het gaat om mystery adventures, verhaalgedreven titels en detective spellen. Backseat-gamen bij Tomb Raider op (iets te) jonge leeftijd en op de achterbank van de auto Pokémon Crystal op de GameBoy Color spelen hebben het fundament voor haar gameliefde gelegd, die alleen maar groter is geworden met de jaren.

Lees meer over Karlijn

Recente artikelen

CEO LEVEL-5 wil erotische & gewelddadige games maken

1

Nieuws CEO LEVEL-5 wil erotische & gewelddadige games maken

02-05-2024

2

Rik

Mario + Rabbids-bedenker wil nieuwe Rayman maken

2

Nieuws Mario + Rabbids-bedenker wil nieuwe Rayman maken

08-10-2023

1

Karlijn

Handelsmerk gespot voor Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi

5

Nieuws Handelsmerk gespot voor Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi

07-10-2023

2

Karlijn

Reageer als eerste!