Handelsmerk gespot voor Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi

In een onlangs uitgebrachte update werd een handelsmerk gespot voor de naam “Sparking Zero”. Bandai Namco vroeg patent aan op dit handelsmerk in de Verenigde Staten op 26 september.

Bandai Namco kondigde in maart van dit jaar aan dat er gewerkt wordt aan een gloednieuw Dragon Ball Dudokai Tenkaichi spel. In een recent uitgebrachte update van Budokai Tenkaichi werd een handelsmerk gespot, wat de speculatie voor de titel van het nieuwe spel heeft opgelaaid. In Japan is de Budokai Tenkaichi serie bekend als Sparking Zero, wat de geruchten over de nieuwe titel kracht bij zet.

Op dit moment is enkel bekend dat het nieuwe spel in ontwikkeling is. Er is nog geen verschijningsdatum of een overzicht van de platforms waarop het spel zal verschijnen met het publiek gedeeld. Bandai Namco deelde eerder een korte video, waarin Goku in zijn Super Saiyan Blue vorm uit de Dragon Ball Super series te zien was.

Een filmfoto uit de korte teaser van Bandai Namco, waar Super Saiyan Blue Goku te zien is

Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi werd als eerste spel in de serie uitgebracht voor de PlayStation in 2005. Hierna verschenen Budokai Tenkaichi 2 in 2006 en Budokai Tenkaichi 3 in 2007, beiden als titels voor de Wii.

Hoe denk jij over de geruchten voor de nieuwe naam? En staat het nieuwe Budokai Tenkaichi spel op jouw verlanglijst? Deel het met ons in de comments!

Bron: Gematsu

Like dit bericht:

Over Karlijn

Karlijn, afkomstig uit het zonnige zuiden van Nederland, is helemaal in haar element als het gaat om mystery adventures, verhaalgedreven titels en detective spellen. Backseat-gamen bij Tomb Raider op (iets te) jonge leeftijd en op de achterbank van de auto Pokémon Crystal op de GameBoy Color spelen hebben het fundament voor haar gameliefde gelegd, die alleen maar groter is geworden met de jaren.

Lees meer over Karlijn

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Dit is de openingsvideo van One Piece Odyssey op de Nintendo Switch

0

Media Dit is de openingsvideo van One Piece Odyssey op Nintendo Switch

17-05-2024

0

Erik

Persona Collection nu verkrijgbaar via Nintendo eShop

0

Nieuws Persona Collection nu verkrijgbaar via Nintendo eShop

07-10-2023

2

Karlijn

Nintendo deelt releasetrailer Detective Pikachu Returns

0

Media Nintendo deelt releasetrailer Detective Pikachu Returns

07-10-2023

2

Karlijn

Discussieer met ons mee! 5

Selan

7 okt 23 om 15:11

#11720‍

2695 XP | 493 comments

Dit lijkt mij mega gaaf om in launch periode van Switch 2 te hebben. Op de originele Switch zie ik dit niet uitkomen, en kijkend naar het support van Dragon Ball games op de huidige Switch, hoop ik dat Bandai Namco deze trend doorzet. Budokai Tenkaichi zijn de beste DBZ games, dus ik kan niet wachten!

Fl@ppy

7 okt 23 om 16:57

#11721‍

2831 XP | 548 comments

Ik was fan van de Budokai games op de gamecube. Daarna Tenkaichi 2 op de Wii gekocht. Maar vond het vechten in 3D niks. Nu ben ik helemaal niet meer van de fighters.

Yosher

8 okt 23 om 18:32

#11728‍

5950 XP | 1102 comments

Heb deze game eigenlijk nauwelijks gespeeld, heb eigenlijk alleen Budokai Tenkaichi 3 op de Wii. Maar ik weet wel nog dat deze games echt enorm veel personages hebben. Hoop dat ze dat aspect ook behouden!

rob1N

9 okt 23 om 10:50

#11741‍

5441 XP | 1048 comments

pfff super saiyan blue vorm... lekker boeiend. andere kleur haar. *fans: OMFG HYPE!!*

Yosher

9 okt 23 om 17:51

#11747‍

5950 XP | 1102 comments

Mij boeit dit ook vrij weinig. Er blijven ook maar vormen bij komen. En dan te bedenken dat base Super Saiyan ooit een legende was binnen de serie. En nu kan echt elke Saiyan zo'n beetje er in veranderen en hebben Goku en Vegeta er tig andere vormen bij ontdekt. Voelt echt alsof ze het allemaal uit hun achterwerk trekken.

Mede om deze reden is alles na Z voor mij persoonlijk gewoon niet eens canon. Tot SSJ3 vind ik nog gaan, maar alles daarna voelt echt enorm fake.