Overzicht eerste reviews Paper Mario: The Thousand-Year Door

  • Nieuws

  • 21 mei 24 om 19:37

  • Erik

  • 0

De eerste reviews van Paper Mario: The Thousand-Year Door zijn binnen. In dit bericht vind je een overzicht.

Paper Mario: The Thousand-Year door heeft op dit moment een gemiddelde reviewscore van 89 op Metacritic en OpenCritic. Dit is bijna een vol punt hoger dan The Origami King (80), dat in 2020 op de Nintendo Switch verscheen. Het is zelfs hoger dan het origineel op de Nintendo GameCube, dat een 87 gemiddeld krijgt.

Een greep uit de eerste reviews:

  • N1-UP (90/100): “De gameplay was al fijn en is nu nog net even extra aangescherpt. De kleurrijke personages en de partners met hun unieke krachten geven het avontuur de nodige levendigheid. Bovendien komt daar nu bij dat je met de Switch overal waar je wil Paper Mario: The Thousand-Year Door kan spelen. Wie wil dat nou niet?”
  • GameSpot (90/100): “Laten we meteen met de deur in huist vallen. Paper Mario: The Thousand-Year Door voor de Nintendo Switch is een geweldige turn-based dat nog steeds zo charmant, gek en plezierig is als twee decennia geleden.”
  • VGC (100/100): “Er zijn meer toevoegingen aan de Nintendo Switch-versie, die we wegens spoilers niet delen, maar dit zorgt ervoor dat een terugkeer in 2024 nog meeslepender is voor diegene die zich het origineel herinneren en hiervan hielden. Je kunt het nu ervaren in, de framerate daargelaten, in zijn meest ultieme vorm.
  • Destructoid (85/100): “Paper Mario: The Thousand-Year Door brengt het originele concept van de serie met maximale effectiviteit. Sindsdien hadden de games hun pieken en dalen, iets wat deels kwam doordat ze een nieuwe richting moesten zoeken. Ze konen dezelfde formule steeds opnieuw heruitvinden, maar het is heel lastig om perfectie te verbeteren.”
  • IGN (90/100): “Paper Mario: The Thousand-Year Door is een geweldig loyale en visueel oogverblindende remake van een zeer geliefd rollenspel. De verbeteringen die gedaan zijn, maken dit zonder twijfel de ultieme manier om Mario’s onvergetelijke queeste te beleven.”

Paper Mario: The Thousand-Year Door is een herziene versie van het origineel op de Nintendo GameCube. Het bevat verbeterde graphics, een Nederlandse taaloptie en tal van Quality-of-Life-verbeteringen.

Nintendo stelde de afgelopen weken en maanden de game uitgebreid aan je voor met meerdere video’s, teasers en trailers.

Paper Mario: The Thousand-Year Door is vanaf 25 mei verkrijgbaar voor de Nintendo Switch.

Heb jij er een beetje zin in gekregen? Wat vind jij van de reviews? Laat het weten in de reacties!

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Metroid Dread-director: “Essentieel dat Samus haar vaardigheden verliest”

0

Nieuws Metroid Dread-director: "Essentieel dat Samus haar vaardigheden verliest"

17-06-2024

1

Coen

Gift – Pompen of verzuipen

0

Review Gift - Pompen of verzuipen

22-05-2024

2

Rik

Paper Mario: The Thousand-Year Door – Het avontuur ontvouwt zich nogmaals

3

Review Paper Mario: The Thousand-Year Door - Het avontuur ontvouwt zich nogmaals

21-05-2024

7

Mark

Reageer als eerste!