Paper Mario: The Thousand-Year Door krijgt uitgebreide overzichtstrailer

  • Media

  • 25 apr 24 om 09:19

  • Erik

  • 5

Paper Mario: The Thousand-Year Door heeft een uitgebreide overzichtstrailer gekregen van Nintendo. Deze neemt je in vijf minuten mee door alles dat je kunt verwachten.

De trailer behandelt onder andere het knotsgekke verhaal, maar ook de personages die jou vergezellen tijdens je reis. Elk van die karakters draagt een unieke vaardigheid die je in kunt zetten tijdens gevechten en in de overworld.

 

Paper Mario: The Thousand-Year Door is een herziene versie van het originele spel op de Nintendo GameCube. De graphics zijn helemaal onder de loep genomen en er is voor het eerst een Nederlandse taaloptie.

Nintendo deelt de afgelopen tijd vaker beelden van Paper Mario. Zo zagen we tijdens korte clips Yoshi in actie, alsmede een heleboel gekkigheden. Eind maart kregen we de volledig nieuwe openingsvideo te zien.

Paper Mario: The Thousand-Year Door staat op de planning voor 23 mei 2024.

Begint het bij jou al te kriebelen? Kijk jij uit naar de game? Laat het weten in de reacties!

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Capcom heeft geen plannen om te stoppen met fysieke game-releases

0

Nieuws Capcom heeft geen plannen om te stoppen met fysieke game-releases

23-07-2024

1

Rik

Pokémon krijgt kledinglijn voor baby’s en kinderen

1

Nieuws Pokémon krijgt kledinglijn voor baby's en kinderen

25-04-2024

1

Thijmen

Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Game komt naar Switch

0

Nieuws Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Game komt naar Switch

24-04-2024

3

Rik

Discussieer met ons mee! 5

Benjamin

25 apr 24 om 13:14

#13514‍

102 XP | 15 comments

Ik heb het idee dat Nintendo echt het minimale gedaan heeft voor deze remake. Uiteraard ziet de game er wat beter uit, maar ik vind het ook weer niet een verschil van dag en nacht. Verder krijg je wat extra artwork en een jukebox, maar daar kijk je een keer naar en dan niet meer. Voor de liefhebbers is de Nederlandse taaloptie nog wel leuk, maar iedereen die het in het Engels speelt heeft daar ook niks aan.

Natuurlijk, je hoeft niet te fixen wat niet kapot is, maar ik vind het dan ook een beetje een overbodige remake. Ik kan wel meer games bedenken die een remake verdienen.

Martijn

25 apr 24 om 14:06

#13515‍

3806 XP | 439 comments

Heel veel mensen zullen voornamelijk blij zijn dat het een échte Paper Mario is, hopend dat dit betekent dat de serie misschien meer richting zijn oorsprong zal gaan. Na Paper Mario en Paper Mario: The Thousand-Year Door moest het volgens Nintendo anders. Laat ze maar zien dat het NIET anders moet, zodat ze misschien weer eens een echte Paper Mario maken.

In kader daarvan heb ik graag dat ze er niet allemaal toeters en bellen aan toevoegen en géén invloeden van nieuwere Paper Mario's! Misschien zijn er wat vernieuwingen waar we nog niks van weten of die het spelverloop stroomlijnen. Voor mij had een remake niet zo nodig gehoeven, maar nu hij eraan komt wil ik 'm toch eigenlijk wel graag hebben. Ik heb het origineel voor de GameCube gewoon hier liggen, maar het blijft een toffe game! Het heeft ook een stijl die niet slecht verjaard.

Welke spellen verdienen volgens jou dan wel echt een remake, Benjamin?

Benjamin

26 apr 24 om 08:07

#13518‍

102 XP | 15 comments

Uit het GameCube tijdperk zou ik Metroid Prime 2 nog willen zien, zeker na de Prime 1 remake. Grafisch profiteert die game er meer van en qua besturing vind ik de remake ook prettiger spelen. Super Mario Sunshine had ik ook liever als remake gezien. Die game met het zomerse thema zou er in HD echt veel mooier uit zien en hij kan ook wel wat quality of life verbeteringen gebruiken.

Maar goed, mensen willen ook dolgraag een Switch versie van Wind Waker en Twilight Princess, terwijl daar al prima remakes van zijn 🤷‍♂️. Nintendo fans zijn tegenwoordig veel sneller tevreden lijkt het.

Yosher

25 apr 24 om 14:49

#13516‍

6031 XP | 1119 comments

Van wat ik heb gezien is alles veel meer expressief. In het origineel reageerde de partners nauwelijks met animaties buiten de gevechten, dat doen ze nu wel, en zo zijn er wel meer van dat soort dingen, naast het feit dat het gewoon flink grafisch beter is. 

Ik weet niet wat je er nog meer uit wilt hebben, het is TTYD en ik zou het echt niet anders willen. Deze game is zo al een van m'n top favorieten, daar hoeft echt niet zo veel aan te worden veranderd. 

Zool

25 apr 24 om 16:29

#13517‍

2134 XP | 402 comments

Hee veel zin in. Jammer dat de timing anders is gezien ze van de retesnelle en fijne 60fps op de Gamecube naar 30 zijn gedowngrade op de Switch.