Ontdek de nieuwe Sportsmates (en oude Mii's) in Nintendo Switch Sports

  • Nieuws

  • 12 feb 22 om 02:11

  • Rik

  • 1

Een van de meest opvallende keuzes van Nintendo Switch Sports, de opvolger van het oude Wii Sports, is dat de Mii’s naar de achtergrond zijn verschoven. In plaats van de Mii’s zijn er nu generieke nieuwe figuurtjes ontworpen: de Sportsmates. Via twitter laat Nintendo weten dat ook deze figuren aangepast kunnen worden.

De Sportsmates komen met een scala aan kleding-opties. Uit de gedeelde afbeelding blijkt dat spelers de outfit, hoofdbedekking, accessoires (zoals brillen) en geheel in lijn met de corona-pandemie: mondkapjes, kunnen aanpassen. Fans van de Mii’s kunnen echter gerust zijn: hoewel ze niet meer in de spotlights staan zijn je Mii’s nog altijd speelbaar. Nintendo’s Takahashi en Koizumi lieten dit al zien tijdens hun volleybal-demonstratie in de Nintendo Direct.

Op 19 en 20 februari is er een Online Play Test ingepland waarin abonnees van Nintendo Switch Online de game alvast een paar uur kunnen uitproberen. Nintendo gebruikt de verzamelde data uit de Play Test om de laatste aanpassingen te doen voor de definitieve retail-versie.

Kies jij voor de Sportsmates of je vertrouwde Mii in Nintendo Switch Sports? En doe jij ook mee met de Online Play Test? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Nintendo Nederland op Twitter

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Fantasy RPG Runa aangekondigd voor “Nintendo-hardware”

0

Nieuws Fantasy RPG Runa aangekondigd voor "Nintendo-hardware"

30-04-2024

1

Rik

Hacker Bowser veroordeeld tot 40 maanden celstraf

0

Nieuws Hacker Bowser veroordeeld tot 40 maanden celstraf

12-02-2022

1

Rik

Voormalige hosts Nintendo Minute starten eigen podcast

0

Nieuws Voormalige hosts Nintendo Minute starten eigen podcast

12-02-2022

2

Rik

Discussieer met ons mee! 1

oldman86

12 feb 22 om 19:27

#3652‍

1166 XP | 218 comments

Ik ga hem volgende week preoderen ben zo hyped