Voormalige hosts Nintendo Minute starten eigen podcast

  • Nieuws

  • 12 feb 22 om 01:01

  • Rik

  • 0

Kit Ellis en Krysta Yang, het duo dat jarenlang de officiële Nintendo Minute-show presenteerde, starten hun eigen podcast. Onlangs werd bekend dat Ellis en Yang Nintendo of America hebben verlaten vanwege de sluiting van het Nintendo-kantoor in Californië. Ook in hun eigen podcast-project zal Nintendo nog vaak aan bod komen.

In december kwam vrij onverwachts de laatste aflevering van Nintendo Minute online, waarna zowel Kit als Krysta het bedrijf verlieten. Het sluiten van de satelliet-kantoren in Californië en Toronto stelde zo’n 100 werknemers, waaronder Kit en Krysta, voor een keuze: meeverhuizen naar het hoofdkantoor of Nintendo verlaten. Het presentatie-duo, beide geboren Californiërs koos voor de laatste optie. De Kit & Krysta podcast is een spirituele opvolger van de Nintendo Minute-show en zal wekelijks een nieuwe aflevering plaatsen. De afleveringen zullen elke vrijdag gratis te beluisteren zijn, wie het duo met ten minste $5,- steunt op Patreon krijgt al twee dagen eerder toegang tot de afleveringen. Het duo belooft wekelijkse anekdotes uit hun tijd bij Nintendo. Samen hebben de twee bijna 30 jaar bij het bedrijf gewerkt.

Op Patreon omschrijven Kit en Krysta hun show als volgt (vertaald):

De show geeft een kijkje in hoe het was voor twee beste vrienden om in de videogame-industrie te werken, en in elke aflevering komt een niet eerder verteld verhaal van Kit en Krysta’s tijd bij Nintendo voorbij. Kit en Krysta beantwoorden ook jullie vragen, hebben het over de games die ze spelen, analyseren wat er gebeurt rond gaming en delen leuke segmenten die Nintendo Minute-fans gelijk zullen herkennen.

Nintendo Minute werd ook door de N1-UP community bekeken. Geef jij deze nieuwe podcast een kans? Of hou jij het liever bij de N1-UP podcast? Hou dan onze site in de gaten, want we lassen volgende week een extra aflevering in over de Nintendo Direct!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Capcom heeft geen plannen om te stoppen met fysieke game-releases

0

Nieuws Capcom heeft geen plannen om te stoppen met fysieke game-releases

23-07-2024

1

Rik

Ontdek de nieuwe Sportsmates (en oude Mii’s) in Nintendo Switch Sports

1

Nieuws Ontdek de nieuwe Sportsmates (en oude Mii's) in Nintendo Switch Sports

12-02-2022

0

Rik

Nintendo deelt nieuwe screenshots en art van Kirby en de Vergeten Wereld

1

Media Nintendo deelt nieuwe screenshots en art van Kirby en de Vergeten Wereld

11-02-2022

2

Ness

Reageer als eerste!