Octopath Traveler II krijgt '7 redenen om te spelen'-trailer

  • Nieuws

  • 8 apr 23 om 15:56

  • Rik

  • 0

Square Enix zet de campagne voor Octopath Traveler II ook na de release door. Recent deelde het bedrijf een nieuwe trailer.

In de ‘7 reasons to play’-trailer zet Square Enix zeven argumenten op een rijtje om potentiële spelers over te halen op avontuur te gaan in Solistia. De volgende redenen worden uitgelicht:

  1. New world, new story: Octopath Traveler II is een spirituele opvolger van het eerste deel en je hebt dus geen voorkennis nodig om de game te spelen.
  2. Enhanched HD-2D: de inmiddels iconische mix tussen 2D-pixel art en 3D-effecten is verbeterd ten opzichte van eerdere games.
  3. Eight new travelers, eight new stories: de acht helden hebben elk een eigen speelstijl en ‘aangrijpende verhalen’.
  4. Path Actions: Elke held heeft twee unieke Path Action-skills die ze kunnen gebruiken om de overwereld verder te ontdekken.
  5. Day and night cycle: de wereld van Octopath Traveler II is zowel overdag als ’s nachts te ontdekken. De soundtrack past zich naadloos aan wanneer je de tijd verandert.
  6. Cross Paths: nieuw in dit deel zijn de tweede verhaallijnen waarbij twee helden samen een verhaal beleven.
  7. A vast world to explore: de uitgestrekte wereld van Solistia ontvouwt zich langzaam tijdens het spel, ook zijn er nieuwe vervoersmiddelen toegevoegd: van kano’s tot je eigen zeilschip.

N1-UP heeft overigens nog een achtste reden voor je om de game te proberen: in onze review beloonde ik de game maar liefst met een 9,7. Ook de RPG-fans in onze gezellige Koopa Café-Discord zijn enthousiast.

Octopath Traveler II kwam op 24 februari uit voor onder andere de Nintendo Switch. Er is een gratis demo beschikbaar waarvan de voortgang meegenomen kan worden naar de volledige game.

Ben jij van plan Octopath Traveler II alsnog aan te schaffen? Of ben jij al op avontuur geweest in Solistia? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Nintendo stopt met X-integratie op de Nintendo Switch vanaf juni

1

Nieuws Nintendo stopt met X-integratie op de Nintendo Switch vanaf juni

09-05-2024

1

Erik

Koji Kondo was nauw betrokken bij de Mario movie-soundtrack

2

Nieuws Koji Kondo was nauw betrokken bij de Mario movie-soundtrack

09-04-2023

5

Rik

The Last Worker – A working class hero

0

Review The Last Worker - A working class hero

08-04-2023

2

Erik

Reageer als eerste!