Nintendo zoekt nieuwe medewerkers voor Switch Online-service

  • Nieuws

  • 12 jun 24 om 10:25

  • Erik

  • 0

Nintendo zoekt nieuwe medewerkers die Nintendo Switch Online verder ontwikkelen. Ze hebben drie vacatures openstaan.

Het gaat om de volgende vacatures:

  • Front-end Engineer (Nintendo Switch Online)
  • Back-end Engineer (Nintendo Switch Online)
  • Director / Planner (Nintendo Switch Online)

Alle vacatures zijn gesitueerd in hun kantoor in Kioto, Japan. Ze focussen zij op de ontwikkeling van de Nintendo Switch Online-applicatie. Zo moet de Director / Planner onder andere een operationeel plan opstellen en zich bezig houden met de verschillende apps (zoals Nintendo 64 en Game Boy Advance).

Link naar de vacatures (Japans)

 

Het is opvallend dat Nintendo nieuwe medewerkers voor NSO zoekt, gezien de Nintendo Switch al tegen het einde van zijn levensloop is. De kans bestaat dat het meegenomen wordt naar de opvolger. Nintendo-president Shuntaro Furukawa gaf eerder aan dat het Nintendo Account wel meegaat.

Nintendo Switch Online is gestart op 19 september 2018. Naast de mogelijkheid om online te spelen, krijgen gebruikers toegang tot verscheidene klassieke Nintendo-systemen en games. In 2021 kwam hier NSO  + Uitbreidingspakket bij, die onder andere de Nintendo 64-app toevoegde en de mogelijkheid om sommige DLC gratis te downloaden. In september 2021 waren er 32 miljoen abonnees.

Nintendo voegt regelmatig nieuwe spellen toe aan de dienst. Vorige week zijn er nog vijf Mega Man-spellen toegevoegd en eerder kwam Super Mario Land naar de Game Boy-app.

Wat vind jij van deze ontwikkeling? Zie jij Nintendo Switch Online graag gewaarborgd blijven? Laat het weten in de reacties.

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Nintendo Summer Magazine 2024 krijgt Engelstalige variant

0

Nieuws Nintendo Summer Magazine 2024 krijgt Engelstalige variant

12-07-2024

1

Kitty

Releasetrailer voor Rocket Knight Adventures: Re-Sparked

3

Media Releasetrailer voor Rocket Knight Adventures: Re-Sparked

12-06-2024

1

Martijn

Dit zijn de beste Capcom-series volgens de fans

3

Nieuws Dit zijn de beste Capcom-series volgens de fans

12-06-2024

3

Rik

Reageer als eerste!