Nintendo voegt aankomende games toe aan Switch gamevoucher-programma

  • Nieuws

  • 30 jun 24 om 23:38

  • Rik

  • 2

Nintendo heeft het aanbod van haar Nintendo Switch-gamevouchers uitgebreid. Verschillende grote titels uit de vorige Nintendo Direct zijn toegevoegd aan het programma.

Nintendo Switch-gamevouchers zijn onderdeel van een betaald Nintendo Switch Online-abonnement. NSO-leden kunnen een set van twee Nintendo Switch-gamevouchers kopen voor €99,-. Elke voucher kan vervolgens worden ingewisseld voor een downloadversie van een game uit de catalogus van het programma. Aangezien de meeste games uit het programma los €59,- per stuk kosten in de Nintendo eShop, krijgen NSO-leden in feite korting op twee games naar keuze. Zie ook onderstaande video van Nintendo zelf over het voucher-programma:

De volgende 2024-releases zijn toegevoegd aan het Gamevouchers-programma:

  • Luigi’s Mansion 2 HD
  • The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom
  • Super Mario Party Jamboree
  • Mario & Luigi: Brothership
  • Donkey Kong Country Returns HD

Van deze reeks nieuwe spellen is Luigi’s Mansion 2 HD onlangs al uitgekomen, je kunt Thijmen zijn review hier lezen. De andere spellen komen tussen nu en begin 2025 beschikbaar op de Nintendo Switch. Je kunt de lijst met het volledige aanbod van het Gamevoucher-programma vinden op de site van Nintendo.

Voor welke game(s) zou jij je vouchers inzetten? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Nintendo

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

De anomalie genaamd Nintendo (Switch)

1

Column De anomalie genaamd Nintendo (Switch)

19-07-2024

1

Robin

Nintendo toont Echoes uit Zelda: Echoes of Wisdom in afbeelding

0

Nieuws Nintendo toont Echoes uit Zelda: Echoes of Wisdom in afbeelding

01-07-2024

2

Dennis

Capcom deelt artwork ter gelegenheid 2e verjaardag Monster Hunter Sunbreak

0

Nieuws Capcom deelt artwork ter gelegenheid 2e verjaardag Monster Hunter Sunbreak

30-06-2024

2

Rik

Discussieer met ons mee! 2

Selan

1 jul 24 om 12:06

#13926‍

2876 XP | 528 comments

Sinds het begin van de Switch ben ik volledig digitaal, en deze vouchers zijn echt heel erg fijn. Soms kan je tot wel 40 euro besparen als 2 games 69,99 zijn. Ik denk dat ik toch wel menig wat first-party games hierdoor 'gratis' heb kunnen halen. Nu maar hopen dat Switch 2 dit voort zal zetten

calvin

1 jul 24 om 12:51

#13927‍

258 XP | 35 comments

Daarnaast krijg je ook nog eens 500 gouden punten (€5) bij aankoop + €3,50 aan gouden punten bij aankoop van een game van 70 euro. Dat is dus nog eens 12 euro extra

Zo bespaar je zelfs 52 euro als ik dit juist zeg. Komt bijna neer op je derde game gratis. Ik zelf doe dit niet omdat de games van 70 euro vaak wel fysiek voor 52-58 te vinden zijn online. Tweedehands zelfs nog een tientje minder. Je krijgt dan hetzelfde spel. Zit zo goed als geen verschil in.