Nintendo gaat door met Emio-teasers in "Bureau van de Detective"

  • Nieuws

  • 21 jul 24 om 18:45

  • Rik

  • 0

Als er een ding centraal lijkt te staan in de marketingcampagne rond Emio – The Smiling Man: Famicom Detective Club, dan is het wel het gebruik van teasers. Ook in de aanloop naar de release van de game gaan de teasers door.

Op de officiële productpagina op nintendo.nl is namelijk een sectie genaamd ‘Bureau van de Detective’ te vinden. Op deze pagina verschijnen elke week in aanloop naar de release van het spel nieuwe ‘bewijsstukken en aanwijzingen’ over Emio. Er zijn nu twee van deze hints te zien op de site. Het gaat om Interessante locatie #1 – De Utsugi Detective Agency en Mysterieus voorwerp #1 – De papieren zak van The Smiling Man. Over het kantoor van de Utsugi Detective Agency wordt het volgende gezegd:

Het kantoor van de Utsugi Detective Agency bevindt zich op de eerste verdieping van een gebouw met meerdere bedrijven. De detectives van het bureau komen hier vaak samen om de informatie die ze over de zaak hebben verzameld te bespreken. De manier waarop hun team samenwerkt om aanwijzingen op te sporen en conclusies te trekking is een schoolvoorbeeld van detectivewerk, hoewel ze het zo druk hebben dat het bijna onmogelijk is om ze telefonisch te bereiken op kantoor.

Er staat (nog) geen omschrijving bij de papieren zak van The Smiling Man.

Emio – The Smiling Man: werd onthuld na een mysterieuze teaser die fans deed vermoeden dat Nintendo een heuse horrorgame zou uitbrengen. Het bleek uiteindelijk te gaan om een nieuw deel in de Famicom Detective Club-serie. Dit is het eerste nieuwe deel in ruim 30 jaar. Yoshio Sakamoto, de originele man achter de originele Famicom Detective Club-games, staat ook nu weer aan het roer van het nieuwe deel. In de afgelopen 30 jaar werd Sakamoto vooral bekend door zijn werk aan de Metroid-serie. De teasers verschijnen elke week op de officiële site van Nintendo.

Emio – The Smiling Man: Famicom Detective Club komt op 29 augustus 2024 uit voor de Nintendo Switch.

Ga jij de teasers voor Emio – The Smiling Man volgen? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Nintendo

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Waarom Nintendo de console wars heeft gewonnen

0

Column Waarom Nintendo de console wars heeft gewonnen

08-09-2024

1

Robin

Digital Foundry deelt technische analyse Ace Combat 7

1

Media Digital Foundry deelt technische analyse Ace Combat 7

22-07-2024

4

Dennis

Release trailer voor Bō: Path of the Teal Lotus

0

Nieuws Release trailer voor Bō: Path of the Teal Lotus

21-07-2024

1

Rik

Reageer als eerste!