Nintendo brengt update uit voor F-Zero 99 (versie 1.4.1)

  • Nieuws

  • 12 jul 24 om 14:22

  • Kitty

  • 0

Vorige week is er een update verschenen voor F-Zero 99. Daarmee zijn er ook wat bugs geïntroduceerd, die er met de update weer uit gepatcht zullen worden. 

De recent verschenen update versie 1.4.0 bevat nieuwe content voor de game, met name Festival-events, een nieuwe Teamgevechtmodus en emotes. Bij Festival Events moeten spelers Gem Sparks verzamelen om beloningen te verdienen. Het nieuwe speltype Team Battle bestaat uit vijf teams van tien piloten en teamgenoten delen een Super Meter. Ook nieuw zijn emotes om te verzenden aan het begin van races of tijdens het toeschouwen.

Ook is er een Festival Queen League-evenement actief. De hele maand juli kunnen spelers Gem Sparks verzamelen op Festivalbanen om beloningen vrij te spelen. Deze parcoursen worden aangeduid met een speciaal pictogram.

Met versie 1.4.1 wordt een probleem met Lucky Ranks verholpen, waarbij de Bounty Chip-verwervingsstatus werd gereset voor bepaalde achtergronden die kunnen worden verkregen met Lucky Ranks. Ook zijn er andere problemen opgelost ‘voor een aangenamere spelervaring’.

In F-Zero 99 neem je het op tegen 98 andere racers op één van de klassieke SNES F-Zero banen. Naast als eerste de finishline bereiken, moet je ook zo lang mogelijk in leven zien te blijven. Door een botsing met een vijand daalt je Power Meter. Is die helemaal leeg, dan lig je eruit. diezelfde Power Meter gebruik je ook voor een turbo. Daarnaast kun je profiteren door speciale items te verzamelen van tegenstanders die tegen elkaar opbotsen. Theun was er in ieder geval razend enthousiast over in zijn F-Zero 99 review!

Ben jij aan het racen in de Festival Queen League? Laat het weten in de comments!

Bron: NintendoLife

Like dit bericht:

Over Kitty

Kitty houdt van helemaal opgaan in andere werelden. Of het nou een door verhaal gedreven avontuur is als advocaat, een open wereld waar een prinses gered moet worden, of een wereld die nog helemaal gebouwd moet worden. Verder checkt ze als eindredacteur alle teksten op N1-UP, om de wereld voor verdere taalfouten te behoeden.

Lees meer over Kitty

Recente artikelen

Caravan SandWitch, programmeren met de Franse slag

0

Review Caravan SandWitch, programmeren met de Franse slag

16-09-2024

1

Rik

Nintendo Summer Magazine 2024 krijgt Engelstalige variant

0

Nieuws Nintendo Summer Magazine 2024 krijgt Engelstalige variant

12-07-2024

2

Kitty

First 4 Figures maakt figurine van Tom Nook uit Animal Crossing

0

Nieuws First 4 Figures maakt figurine van Tom Nook uit Animal Crossing

12-07-2024

1

Evelyne

Reageer als eerste!