Nintendo brengt fysieke Splatoon 3 + Uitbreidingspas-bundel uit

  • Nieuws

  • 2 jul 24 om 14:50

  • Rik

  • 1

Nintendo heeft zojuist aangekondigd dat er een gamecard-versie van Splatoon 3 wordt uitgebracht waarbij de uitbreidingspas DLC op het kaartje zit inbegrepen. De bundel verschijnt op 25 juli in de winkelschappen.

Normaal gesproken moet je de Splatoon 3 Uitbreidingspas los aanschaffen in de Nintendo Switch eShop voor €24,99. Ook staat de data van de Uitbreidingspas daardoor in het interne geheugen van je Nintendo Switch en niet op de gamecard. Dit betekent eveneens dat er een internetverbinding nodig is om de uitbreidingspas te kunnen spelen op een nieuw of gereset Switch-systeem. De nieuwe Splatoon 3 + Uitbreidingspas-bundel maakt deze problemen verleden tijd en garandeert eeuwige toegang tot alle singleplayer-content van Splatoon 3, ook nadat Nintendo de Switch eShop niet langer zal ondersteunen.

Nintendo Switch Online

Naast de reguliere content van Splatoon 3 en de Uitbreidingspas, zit er ook een Nintendo Switch Online-abonnement van drie maanden (90 dagen) inbegrepen bij de bundel. Dit NSO-abonnement is te verzilveren tot en met 31 december 2027. De Splatoon 3 + Uitbreidingspas-bundel is daarmee het kant en klare pakket voor nieuwe spelers om aan de slag te gaan met Splatoon 3.

Het is voor het eerst dat de Westerse markt zo’n DLC-bundel ontvangt. In Japan zijn dit soort bundels al langere tijd op de markt. Nintendo maakte nog geen adviesprijs bekend voor de Splatoon 3 + Uitbreidingspas-bundel, ook de verschillende retailers hebben de bundel nog niet in hun aanbod staan. Zodra de prijs bekend is, lees je dat natuurlijk op N1-UP!

Splatoon 3 kwam op 9 september 2022 uit voor Nintendo Switch en kreeg een 9,2 in onze review. De uitbreidingspas (Toren der Orde) kwam 22 februari 2024 uit en kreeg van ons een 8,5. Vanaf 25 juli 2024 is de Splatoon 3 + Uitbreidingspas-bundel beschikbaar.

Haalt deze bundel van de hoofdgame, uitbreidingspas én drie maanden NSO-lidmaatschap jou over om Splatoon 3 eindelijk in huis te halen? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

shadows of the damned switch

0

Nieuws Shadows of the Damned: Hella Remastered in oktober naar de Switch

24-07-2024

1

Mitch

Hoofdafbeelding bij Ys Memoire: Oath in Felghana komt naar het westen

0

Nieuws Ys Memoire: The Oath in Felghana begin 2025 naar het westen

03-07-2024

2

Erik

Nintendo Switch krijgt mini-systeemupdate (Versie 18.1.0)

0

Nieuws Nintendo Switch krijgt mini-systeemupdate (Versie 18.1.0)

02-07-2024

2

Erik

Discussieer met ons mee! 1

CoeXisT

3 jul 24 om 13:05

#13932‍

493 XP | 82 comments

Wat een fugly cover art zeg. Hadden ze best wat anders moois van kunnen maken.